Димитър Стоянов пое Националдемократическата партия

  • 02 юни 2012 15:57

  • 1283
  • 5
Димитър Стоянов пое Националдемократическата партия
© булфото

Бившият член на „Атака" и сегашен евродепутат Димитър Стоянов е избран за председател на Националдемократическата партия с единодушно гласуване от Учредителния съвет.


„Човек трябва да бъде непримирим с това, което се случва", заяви Стоянов. „Всички тук вярваме, че можем да направим промяна. Аз искам да променя света, като започна от страната си", добави той. Според новоизбраният председател навсякъде в Европа се виждат патриотични политически движения, които излъчват млади лидери. Тези движения се разрастват все повече и България не може да остава на заден план. Това са визията, конкретните цели и идеи, за които Стоянов беше категоричен, че ще използване всички средства за тяхното постигане.

До момента в събранието участие не е взела Капка Георгиева. Освен кандидатурата на Стоянов днес беше приет и уставът на партията, предаде Блиц.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1283 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.06.05 | 22:00

5
ТОЗИ ЖМУНЬО ЛИ Е ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ ПАРТИЯ БЕ??? ТОЗИ СЪЩИЯ, ДЕТО ДО ВЧЕРА ЪЦАШЕ, МЪЦАШЕ И ЗАЕКВАШЕ??? ПЪЛНА ПАРОДИЯ!
Георги Христов

2012.06.05 | 22:00

4
Нещо за многобройните партии в България. Партиите у нас до такава степен са ни обсебели и завербовали-че просто народа е станал заложник на отделните партии и дори още слепешката продължава да им вярва в очакване на нещо добро. А в същност истинското лице на партиите е съвсем друго. Символично казано- те са си разпределили народа във вид на стада ОВЦЕ в животновъдни ферми...
Стефан Илиев

2012.06.05 | 22:00

3
Пълна глупост - този тръгнал да ми прави партия- защо не направи едно истинско ТКЗС в някое село в България и да разобличи фалшивите тъй наречени земеделски кооперации - които само експлоатират и лъжат собствениците на земя. Каква полза има народа от партии.
Трагикомично

2012.06.05 | 21:59

2
Този младеж каква партия прави , като той не може да каже 2 изречения.Като го слушам как приказва и не знам каква работа е свършил в евро парламента освен да спечели толкова пари , че да си направи собствена партия! Да вземе да прочете малко книги , малко на логопед , доста тренировки у дома пред огледалото и чак тогава да излиза пред камери!
Георги Димитров

2012.06.04 | 09:48

1
Ако се направи една енциклопедия на партиите в България и се извади списъка на лозунгите които са издигали през тези 22 години- сигурни сме покрили критериите в книгата на рекордите на Гинес . И изводите оттук - партиите си живуркат от субсидиите на държавата и от нашите данъци,а ние обикновените хора постепенно си отиваме и потъваме в бедност........

Добави коментар

Водещи новини