Жорж Ганчев се завръща в политиката

  • 25 май 2012 18:40

  • 2326
  • 9
Жорж Ганчев се завръща в политиката
©

С "Национално патриотично движение" (НПО) Жорж Ганчев се завръща в политиката. Това обяви самият той в предаването „Голямата скука" по Дарик.

Като точка първа в програмата му е записано „твърдо отстояване на българската национална памет и развитие на духовните ценности, съхранили народа ни хилядолетия, битка с нихилизма и чуждопоклонничеството".

Сред другите точки са ясна пробългарска външна политика, разумен баланс, незабавно изтегляне на военния ни контингент и бъдещи мисии само под егидата на ООН и НАТО; активно гражданско общество, способно да контролира изпълнителната и законодателната власт при антинародни ексцесии, разказа Ганчев.

Програмата максимум е да бъдем полезни на нашия любим народ. Като влезеш вътре да се интересуваш от всеки аспект, подчерта той.

Той изброи и част от проблемите, които вижда: „Имаше хиляди детски градини в София, в момента няма една петдесета от тях. Нашите баби дядовци, бащи и майки нямат гратис карта да ползват градския транспорт. Четвърт милион български жени нямат сериозна помощ от държавата за ин-витро. Оттук вече има и много външнополитически точки".

Жорж Ганчев е категоричен, че ще отиде самостоятелно на парламентарните избори догодина, като по думите му няма да участва в коалиции.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2326 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2012.06.06 | 20:04

9
za kvo ni e
Стефан Илиев

2012.06.06 | 20:04

8
Жорж - ти поне си много,много над нивото над всички смешници-политици в България. Посочи ми поне един, който да не е предател или да е с чиста съвест.Мисля, че отдавна си разбрал-кой създаде експлоататорската класа в България и удобните закони - за министри;депутати и незаконно забогатели. Знаете и кой създаде измислената партия ДПС. Можете да минете без коалиция-само ако сформирате ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ и да направите обратен завой в служба на обикновеният българин иначе ще загубите........
levski

2012.06.06 | 20:03

7
toya izmekiar jorj gantche sas negovata partia ;NATSIONALNO PREDATELSKO DVIJENIE/ PARVOTO MU ZADALJENIE E DA SI SMENI EMETO V IMETO NA NARODA.VTORO TOZI DONOSNIK S KAKVO CHE POMOGNE NA ISTINSKITE BALGARI TOZI REVOLYUTSIONER E KATO DON KIXOT .KAJE TE NA TAZI MICHKA TCHE TAKIVA KATO NEGO GI IMA MNOGO NA 4TI KILOMETAR LEKA MU PRAST AMIN
Наско

2012.05.27 | 18:52

1
като си решил решил да пишеш с оная си работа, поне не се пиши Левски! ТЪПАНАР

2012.06.06 | 20:03

6
тоя посрания гъз откъде се измъкна че не мога да разбера

2012.06.06 | 20:03

5
Ха ха хааа...как казваше той...."Здравейте българи!" :):):)

2012.06.06 | 20:03

4
tozi palia4o dasi ostane tam kadeto e
Георги Христов

2012.06.06 | 20:03

3
Жорж- най-напред обиколи дълбоката провинция на България-организирай си срещи с обикновени българи и само тогава можеш да разбереш каква е реалната действителност. От гнездото на акулите в София- картината е само розова......България щом е в НАТО или в ЕС- винаги ще бъдем на колене и ще сме поставени в някаква унизителна и робска зависимост.На първо место си остава- възстановяване почти във всеки град на предприятия които са работили в миналото само за износ и осигуряване на работни места... А също така попитай един пенсионер след като си плати ток;вода и телефон- какво яде всеки ден,също попитай един безработен без доходи- също с какво се храни всеки ден.......

2012.06.06 | 20:01

2
явно е закъсал с парите и иска да изцуца някой лев от политиката. Момента е подходящ, дет се казва всяко ново е добре забравено старо, а той вече е доста добре забравен.

Добави коментар

Водещи новини