Асен Гагаузов за "Сливенгейт": Пълни фантасмагории

  • 22 май 2012 08:10

  • 2770
  • 2
Асен Гагаузов за "Сливенгейт": Пълни фантасмагории
©

Признавам си, че не усетих земетресението, разказа пред Николай Бареков в "Гореща точка" по ТВ 7 бившият министър от кабинета на Тройната коалиция Асен Гагаузов.

Той разказа, че късно снощи се е прибрал от Сливен, където е бил заради "Сливенгейт". Гагаузов коментира скандала с Мартин Славов и СРС - та, които излязоха в публичното пространство. По думите му, той изобщо не смята, че е замесен в някакъв скандал.

Асен Гагаузов информира, че Мартин Славов е подал оставка. Той определи като фантасмагории твърденията, че е дал 1 млн. лв. на централата на социалистите в Сливен. "Нито аз съм виждал такива пари, нито БСП - Сливен", каза бившият министър.

Гагаузов коментира и така нар. автобуси "гагаузки", които са в Сливен. "Те са от 12 години в града и не са мои, не са частни, а общински", поясни той.

Асен Гагаузов заяви, че никога не е виждал Йосиф Йосифов-Йоско и не го познава и твърденията, които свързват Йоско с него са пълни инсинуации.Той заяви, че ако е имал взаимоотношения с Йоско министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е щял да знае всичко.

В предаването по телефона се включи и Мартин Славов. Той попита Николай Бареков дали е слушал записа, чиято стенограма бе публикувана в медиите. Славов обвини Бареков, че вади думите, които цитира в ефира на телевизията  от контекста. Той категорично заяви, че записът и публикацията на текста са изцяло манипулирани.

Гагаузов прекъсна Мартин Славов и заяви, че вече не е важно дали е казано или не е казано. Асен Гагаузов призна, че е обиден от абсолютно всичко, което се случва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2770 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.05.22 | 23:27

2
По – скоро бих гласувал за Костов, отколкото за Б.Б. ! Костов извади държавата от кризата през 1997 г. и ще си остане най – силният премиер на БГ през последните 23 г. ! Костов представя нещата в реалния им вид , а не си прави излишни пиари ! Костов разбира от икономика и за него политиката на доходите , докато беше премиер , доминираше над футболните зрелища . Това го прави силен премиер ! Ген. Атанасов, който е дясната ръка на Костов, изкара много кирливи ризи на някои оперативно – интересни лица / ' Куойвич ' , ' Октопод ' /, което още повече ме убеждава, че ДСБ е правилният избор !
Юрий Гагарин

2012.05.22 | 12:13

1
Ех тези комуняги, няма такива артисти. Железен чекист, не усеща заметресение, но е обиден и разстроен от една истина за политическия живот в България. Такива като него са винаги чисти и неопетнени, но не и бедни и работещи за коричка хляб. Играч от бандата, колкото и да се прави на оющипана мома.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини