Кмет от ДПС плаши: Българите искат циганите на сапун, а турците на нож

  • 21 май 2012 08:49

  • 5956
  • 28
Кмет от ДПС плаши: Българите искат циганите на сапун, а турците на нож
©

Кметът на Джебел Бахри Юмер се е обърнал по време на празника на града с думите, че в България върви нов Възродителен процес. Българите говорят „циганите на сапун, а турците на нож“, казал градоначалникът от ДПС.

Това разкри в ефира на БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя не беше допусната до трибуната, за да отправи приветствие към жителите на Джебел. В града ДПС насажда етническо напрежение, категорична е Караянчева. Тя се оплака, че по този начин хората на Ахмед Доган нарушават правата й, въпреки че самите те се борят за права и свободи. ДПС се страхува от нарастващата сила на ГЕРБ в смесените райони и това породи подобно отношение, смята депутатката.

Нито една партия няма право да прави като свой празника на цял град и да го използва за пропаганда, категорична е Караянчева, която в момента се намира в Турция за среща с изселнически организации.

Последвайте канала на

Novini.bg
5956 28

Коментари 28

Добави коментар

2012.05.22 | 23:38

22
Тея май вече ни имат за големи бодали! Не турците са ни проблема, а изродените "мисюлмани дето ядат свинско" и "християни" така наречените РОМИ! Дето са цигани чиста проба лош човешки (дали човешки?) матераял! Тия скапани партий и политици, щом стане дума за расизъм и споменават турци и тем подобни за да отбият номера, че всъщност неннависта е към циганите! Чрез турци и религията, само отбиват номера от истинският мор на българският народ, а именно висшата форма на паразит наречен по "европейски" РОМ!

2014.10.15 | 12:19

28
И аз като теб мислех и винаги съм общувала и уважавала турците. Но и те като нас са 2 вида - едните са интелигентни образовани хора, други са брутално гадна селска измет. Говоря за турците, които са български граждани и имат право да гласуват, имат собственост в България и т.н. Наскоро се сблъсках турци, които буквално имат стратегически заговор срещу имотите на семейството ми. Не говоря за финансов интерес, говоря за чисто и просто териториално присвояване - няма финансов интерес там, има само и единствено подла врътка за собственост върху земя (българска територия), без ниакаква перспектива и категорично ни отказват да си я откупим обратно за каквато и да е сума, в един от районите с висока численост на турското население. Много от тези хора се възползват да изкупуват държавата ни на безценица, само и само да пречисляват територия към Турция. Апелирам към всеки с поне малко българско самосъзнание - ако продавате/заменяте земя, не я продавайте на турци. Независимо колко сносни хора има сред тях, нашата земя трябва да си е НАША, не забравяйте никога, че имаме история с тези хора и техния териториален интерес не е нещо, което ще изчезне ей така за 100-200 години, методите се променят, но интересите си остават!
IQ146

2014.10.15 | 12:18

27
Бойко Борисов НЕ КРАДЕ;Бойко Борисов,вместо да КРАДЕ,с парите на данъкоплатците изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е „убиец” на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов превърна Доган в маргинал;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма в Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕ–най-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,довела ни до най-високи цени в цяла Европа;И т.н...;Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ!

2014.02.23 | 02:39

26
Турците и циганите пък викат на българите-гяури, искат да им режат главите (справка родата на цар Киро) и обичат да се гаврят с християнски гробища. Квит ли сме господин Юмер???? Простотията не ходи в гората, ходи по хората. Но да приказвате глупости на вас от ДПС ви изнася.
Тарикат

2014.02.23 | 02:38

25
Какви турци какви българи, ей на тоя Петю на снимката с коментара от фейсбука от горе, това ли е наш представител на българите, егати карикатурата, прост и тъп, грозен, комплексиран разплут леш, колко много са такива, че заради такива дебили ли да си рискувам живота, та точно такива са ни слабото място и ни пречат най-много да сме народ и да се срамим. Някой ако е идиот, аз не съм.
suomynona

2012.05.22 | 23:39

24
подобен конфликт би могъл да довевде до ликвидиране на доганизацията като похват за упражняване на контрол над местният електорат. всеки има ежедневна необходимост от нет, независимо дали самият е наясно с това. съответно, като се имат впредвид само, цифрите инвестирани в телеком и скорост на глобализацията, не е сложно да се види, че за да се задържи партиен контрол над малцинаствата е необходим нов партиен филм.
ss

2012.05.22 | 23:38

21
"ТОЗИ БЪЛГАРИН КОЙТО, НЕ МИЛЕЕ ЗА РОДИНО И НЕ МРАЗИ ТУРЦИТЕ И ТУРЦИЯ, ДА ЗНАЕ, ЧЕ Е МРАЗЕН ОТ МЕН" - ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

2012.05.22 | 23:38

23
Не цитирай извън контекста, само защото така ти изнася. Каравелов го е казал това през 19 век, при други обстоятелства.

2012.05.22 | 23:37

20
Тоя нещасник е много тъп.България за Българите газ за циганите турците в азия.
Zillertaler Türkenjäger

2012.05.22 | 23:37

19
Точно това искаме паразити нещастни.циганите на сапун,турците под ножа.Кур за безродните българи,които поддържат тая пасмина.
001

2012.05.22 | 23:36

18
Голяма част от сънародниците ми "българи" са пълни лайна, да се спасяват. Жалко обаче за добрите хора.
са

2012.05.22 | 23:33

8
и турците са едни измъчени от труд и отделени хора. със сигурност мога да кажа че кмета е един "користен параноик" на тази тема. в българия няма расизъм, особено кум турците. циганите трупат омраза с престъпленията си но и там омраза в смисъл "расизъм" няма

2012.05.22 | 23:36

17
в българия нямало расизъм..ти вярваш ли си

Добави коментар

Водещи новини