Висш полицай покрил Николай Михайлов, патрулка го отвела в болница

  • 21 май 2012 06:38

  • 16215
  • 37
Висш полицай покрил Николай Михайлов, патрулка го отвела в болница
©

Високопоставен началник в МВР е наредил да бъде покрита информацията за катастрофа, в която участва вратарят на националния отбор Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, съобщава "България Днес". Изпълнението на скандалната заповед направи за смях пред цяла България служителите в столичния КАТ.

Пред novini.bg началникът на група "Тежки ПТП" категорично отрече Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален да е бил в ударения джип и дори каза, че човекът, който се е возил там прилича на вратаря на 80%. Как полицаят изчисли процентите все още остава мистерия. Пред "България Днес" половинката на Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия потвърди, че не е била с него във фаталната нощ. Тя е била на участие във Варна, а националният страж й се е обадил сутринта, за да й каже, че е добре и нищо фатално не се е случило. Всъщност в катастрофата на "Църна маца" загина един човек.

Малко след катастрофата на мястото пристигнал високопоставен началник на КАТ-София, който нарежда джипа на Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален да бъде избутан настрани. Полицаите свалят номерата на колата и набързо прогонват събралите се зяпачи. Заобиколен от полицаи, Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален е изведен от колата, натоварен в патрулка и закаран в частна болница на преглед. По-сериозно пострадали при катастрофата обаче били принудени да чакат линейките.

Ники Михайлов е бил в пловдивската дискотека "Планета Пайнер". Към 22 ч. тръгва с двама приятели от София, за да отиде на участие на фолкпевицата Преслава. В дискотеката го чака един от най-добрите му приятели Мартин Данона, бившият приятел на Анелия.След като приключило участието ан Преслава, тя седнала на тяхната маса. Преди това няколко пъти тя поздравила компанията.

Последвайте канала на

Novini.bg
16215 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
азз

2012.05.31 | 17:13

37
Е това ни е" елита"-педалчета и чалга проститутки.Обаче всички с чадърчета-да не би случайно да им падне прах на тъпите кратуни...

2012.05.31 | 16:58

36
prosto trqva6e da si stoi na ebaniq guz ne da bqga taka ve4e e vinoven
Левски

2012.05.31 | 16:58

35
Че си пил. пил си. Че си катастрофирал-също.Че излъга цяла България-тоже. Че се обади на тате да изпрати "чистач"-добре. Че избяга от катастрофата без да помогнеш на другите-ок. Абе келеш с келеш, изправи се като мъж и си признай бе страхливец.
Против Киро

2012.05.31 | 16:58

34
Абе кво го защитаваш.Човека е бил кьоркют юк пиян.Затова са го покрили МИЛИЦИОНЕРИТЕ!
Киро

2012.05.22 | 21:25

3
Защо всички плюете по Ники Михайлов.И аз не го харесвам,но фактите са че джипа в,който се е возил (подчертавам возил ) се е ударил последен от верижната катастрофа.Човека който е починал е пътувал в първата кола която се е ударила в мантинелата и от там се е получила верижната катастрофа.Къде в цялата ситуация видяхте вина на Михайлов.Той нито е карал нито е предизвикал катастрофата.Единственото за което го обвинявам е,че си е тръгнал с патрулката.Но за мен по виновни са полицаите които са го извели от произшествието.

2012.05.31 | 16:57

33
Киро, ако ти беше на неговото място, щеше ли да дойде полиция да ти скрие номерата, да измие мястопроизшествието и да те откара в болница. Аз ще ти кажа. Не. Сега пак помисли каква вина има тоя недоклатен синковец. Така,че може да продължиш да не го харесваш, подобно на целия български народ. Ако не си забелязал в тази държава има два аршина. Единия за Никито и останалите богоугодни чеда, а другия за такива като тебе и мене. Предполагам се сещаш каква мярка щяха да ти всемат на негово място. БЪДИ ЩАСТЛИВ.
.......

2012.05.22 | 22:38

9
Самият факт, че е избягал от местопроизшествието е престъпление!!!
ASM

2012.05.22 | 22:38

8
А ти от къде си сигурен, че той (Н.М.) не е карал, а се е возил? И от къде си сигурен, че точно от неговия последен удар не е починал човека? И защо след като няма никаква вина ще се опитват да го прикриват?

2012.05.23 | 22:44

32
ТАЯ САМОЗАБРАВИЛА СЕ СГАН НА УЖ ВЕЛИЧИЯ ,ФУТБОЛИСТИ И ЧАЛГАРКИ,ТРЯБВА ДА ОТИДАТ НА ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД.ТОВА Е ИЗМЕТ.
hari

2012.05.23 | 10:50

31
malkata peruka s dojivotna da mu izgnie semeto deto bqga ot ptp-to.i az da mu napravq dve hubavi de4ica na alisia.
Безименния

2012.05.23 | 09:30

30
Някой не знае ли фейсбука на това скапано животно.Трябва да го напълним със съобщения затова задето е виновен и да го накараме да се чувства гузен.Както да направим същото и със голямата перука-онзи гей Борислав Михайлов.

2012.05.22 | 23:50

29
Вижте хора.Скапания Борислав Михайлов е покрил тъпия си и скапан син.Тези двамата в момента са едно доказателство за трагичното ниво на Българския футбол.Н.Михайлов както и всички останали футболисти от националния отбор ги интересуват само манекенки фолк певици и алкохол.МАЙКА ИМ ДА ЕБА НА ВСИЧКИТЕ.Колкото до Борислав Михайлов-беше най-добрия вратар,може би на БГ.Но до тука с хвалбите.Този човек опропасти футбола в България.Той е престъпник,наред с Бойко Борисов,Цветан Цветанов и 100% всички политици участващи и неучастващи в политическия живот на БГ.от началото на прехода до сега.Всичко е навързано.Тези хора заслужават да им се даде ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР и никога повече да не излизат от там.
Slow

2012.05.22 | 23:49

28
Този Б****Н не е виновен ,че родната полиция е гъзо лизачка. Имало е доста по-тежко ранени хора , а те оказват помощ на ППППТП ( плешивия пияница предизвикал пътнотранспортно произшествие ). Мисли си ,че като е трета греда на вратата е над закона ..... ама и на мене баща ми да беше Перуката .. може би и аз щях да съм със полицейско такси !!!

Добави коментар

Водещи новини