Алисия: Ники не е виновен за катастрофата!

  • 20 май 2012 14:52

  • 14675
  • 26
Алисия: Ники не е виновен за катастрофата!
©

"Считам, че прекалено много се спекулира с името на Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален покрай случилата се катастрофа и че се прави опит, по неясни за мен причини, да се създаде скандал", заяви любимата на футболиста - певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, запитана за коментар на инцидента.

"Участието на автомобила му в катастрофата на автомагистралата е вследствие на ударените превозни средства пред него. С оглед на създалата се ситуация, смятам за несериозно да се вменява медийна вина на Николай и по този начин да се създават изкуствени новини. Това е единственият ми коментар по темата, а "анонимни и достоверни" източници винаги ще има", каза певицата по повод на разпространените в жълти сайтове слухове относно предполагаемата вина на вратаря за катастрофата, пише bliasak.bg.

Припомняме ви, че по време на верижната катастрофа при „Църна Маца” загина един човек, а петима бяха ранени. Беше разпространена информацията, че Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален е пострадал леко. "Това, което мога да кажа, е, че Николай е жив и здрав", коментира пиарът на футболиста.

От КАТ-София отказаха да съобщят кой е бил шофьорът на джипа, участвал в инцидента, но бяха категорични, че не е националът.

Последвайте канала на

14675 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
я

2012.06.08 | 23:11

26
Нямам нищо против това момче, но някой трябва да обясни на широката общественост защо Николай е бил изведен от мястото на инцидента с полицейска кола, защо се правиха жалки опити да се скрие участието му в катастрофата, бил ли е пиян и т.н. и т.н.Просто да си знаем.Когато за нещо се правят опити да бъде скрито, значи има нещо нередно, защото, ако е бил трезвен и няма грам вина за катастрофата, аз лично не виждам проблем?
news

2012.06.08 | 23:11

25
Новият вратар на националния-Максим Михайлов.
dny

2012.06.08 | 21:34

24
Не...той не е, но баба ми Невена е отговорна. Тъпа кокошка!!!
висша к*рва

2012.06.08 | 21:34

23
Кой го пита това жалко психичноболно същество, което много скоро ще бъде изхвърлено на улицата??? млъкни ма овцоооооо ..............

2012.06.08 | 21:34

22
Нормално е една ниско интелигентна личност (Алисия) да се изказва неподготвена по тема, която не може да разбере поради умствени ограничения. За нея и близките приятели на вратарчето остават незабелязани фактите за бягството от местопроизшествието, ползването на патрулка като такси или бърза помощ, опита за скриване на истината и т.н. Висши полицаи указват неоценима помощ на момчето да се скрие, защото е "невинно". Ей наглостта няма граници. Колкото по-прост е един човек (вратар), толкова е по нагъл. Тъп вратар и тъпа чалгаджийка, чудесна комбинация.
Сиси

2012.06.08 | 21:33

21
Тази Алисия е много тъпо парче,с този грознел до нея са си лика -прилика.Непрекъснато демонстрират неква голяма любов ,което въобще не е така.Алися умира за Валерко ,но сори,,,може и той да е тъпичък но поне е хубав.Като не е виновен за кво е избягал?направо ти повярвахме да знаеш......
Бай Манчо

2012.06.08 | 21:33

20
"Считам, че прекалено много се спекулира с името на Николай Михайлов покрай случилата се катастрофа и че се прави опит, по неясни за мен причини, да се създаде скандал" . А нима не е скандал ???? Мога да изброя поне 5 причини . Ама наистина ли е толкова куха лейка ?

2012.06.08 | 21:33

19
Престанете да пишете и давате гласност на тия измислени герои.Вместо да напишете имената на ченгетата помогнали да се прикрие участник в катастрофа с жертви,вие сте превърнали сайта в реклама на тия боклуци,че и снимки сте им качили,сякаш са направили някакво геройство.Защо не сложите и снимките на така услужливите полицаи-че да знаят обикновените хора,ако съгрешат на пътя към кого да се обръщат за помощ...
Бля бля

2012.06.08 | 21:33

18
Тая тъпа пача Алисия, защо си мисли че ще и повярваме като каже тази тъпотия, да беше някоя от улицата да се изказваш, но тъпия парцал още повече подсказва че най-вероятно тоя шамшал е виновен!
случайно минаващ

2012.06.08 | 21:33

17
От Боби Михайлов може да се получи само Ники Михайлов.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини