Ники Михайлов купонясвал с Преслава преди катастрофата

  • 19 май 2012 07:04

  • 21476
  • 35
Ники Михайлов купонясвал с Преслава преди катастрофата
©

Видеозаписите от пътните камери в района на "Църна маца" ще дадат отговор на въпроса каква е била ролята на националния вратар Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален в катастрофата на магистрала "Тракия".

При инцидента един от шофьорите загина, а няколко човека постъпиха за лечение в "Пирогов". Самият Михайлов породи сериозни съмнения с действията си. Очевидец на катастрофата споделя, че след удара самоопределилият се като шофьор на "Рейндж Роувър"-а веднага свалил номерата и ги прибрал. След десетина минути Ники Михайлов бил откаран с друга кола, а неговият човек останал да се разправя с катаджиите. Казал им, че не знае нищо и че е бил сам в джипа. Версията, която камерите трябва да изчистят, гласи, че футболистът се връщал от Пловдив. Там фолк звездата Преслава му пяла на ушенце по време на свое участие в тузарско заведение. Вероятно пиян, вратарят на холандския "Твенте" подкарал регистрирания на името на баща си Борислав Михайлов джип и заедно с личния си гард потеглил към София. Уплашен от евентуален скандал, той уговорил човека до себе си да поеме отговорност и изчезнал от местопроизшествието, пише БЛИЦ.

От Българския футболен съюз излязоха с официална позиция, гласяща, че Николай Михайлов не е пътувал в джипа. Подобен бе и коментарът на КАТ. Малко по-късно обаче пиарът му призна, че клиентът му е присъствал на катастрофата, но само като пътник в джипа.

Днес стана ясно, че Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален е пострадал леко при катастрофата. Ръката на футболиста е била наранена, а първа помощ му е била оказана в известна частна софийска болница, предаде БТВ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
21476 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
алексей

2012.05.31 | 16:00

35
е добре де ,до вчера и кат и бфс отричаха ,че е бил той.днес по новините казаха ,че е пострадал леко при катастрофата.на репортажа е с превързана ръка.е да го еба в кат и бфс-то,па тия лъжат повече от най-долния циганин.значи нека ченгето дето вчера се изтъпани по телевизията да обясни защо го покриват ?а?
Атанас К

2012.05.31 | 15:59

29
Такива боклуци като Николай Михайлов ги има в изобилие и най вече по пътищата. Той не бил в колата ,ама после се оказа, че бил. Абсолютна мистерия. Дано да има съвестни разледващи и прокурори да се разнищи случая от игла до конец. Иначе всичко е за тоя дето клати гората. Тогава разните там Боби Михайлов, Данчо Лечков (също имаше изцепки с КАТ София преди 2 год.), ще има още дълго да ни се присмиват. Те който бяха 1994г. нашите герой сега са най-големите шмекери на България.
pokkljkl

2012.05.31 | 15:59

34
Като 94г. казвахме, че Господ е българин, то на ни сега. Тея взеха че си повярваха!
ohohohoho

2012.05.31 | 15:59

33
цялото БФС в затвора КАТ и те който са били на смяна за да има ред все пак
Пенчо

2012.05.31 | 15:59

32
Ако някой все още твърди, че това е държава, значи си я заслужаваме!
:)

2012.05.31 | 15:59

31
Перуци, Перуци де да можеше да се присади мозък на човек, а то само коса може днешната медицина, та в този ред на мисли коса може да си присадиш ама акъл не - Тъпак.
Morkovo

2012.05.31 | 15:59

30
Значи малката перука ще си знае: Убива човек - пиян, слиза, сваля си номерата и бега. Тате и мвр ще оправят... ?!
lhlkj

2012.05.21 | 00:22

16
Ми чи как
Бля бля

2012.05.21 | 14:35

28
Е*ати и наглото копеленце. Но за съжаление в тая скапана шуробаджанашка държава ще му се размине! А един човек си е заминал на оня свят!

2012.05.21 | 14:35

27
За пореден път лъсва безсилието на държавата, в частност на полицията и наглостта на богопомазаните. Един прост вратар се движи с охрана? Охраната пази джипа все едно е от НСО. Свалят или крият номерата. Един обикновен човек за подобни деяния ще го разчекнат, а за тоя се лъже на всички нива в държавата само и само да го оттъврът. Шибана държава. Цветанов няма да направи нищо и ББ ще се направи на зает вместо да спечелят някоя червена точка като го тикнат на топло.
АЗ

2012.05.21 | 14:35

26
Значи КАТ казали, че пияният вратар го нямало в Джипа, а после се оказало че точно Михайлов скрил номера. Дори да не е виновен, само това че бяга от ПТП и крие номера е престъпление. Но пък защо ще бяга ако е невинен? Хора дайте да се обзаложим. Аз казвам 1000 към 1, че няма даже да го съдят. Според новия закон за убийство на пътя няма условно. Което значи, че изобщо не трябва да отива на съд. Да видим сега как ще замажат положението. А Боби Михайлов има пари и може да плати на онзи, който е останал на ПТП и е пътувал със сина му да каже че той го е направил и да полежи малко вместо вратарчето. При всички положения - затвор няма да има за националния вратар.
clara

2012.05.21 | 14:32

25
na sila hubost ne stava;kakvo go nasilvat mom4eto da stava vratar,stava za vratar samo na nqkoq 4alga diskoteka -da otvarq i zatvarq vratata,ako ne e tate e umrql ot glad,kakto po golqmata 4ast ot ¨futbolist4etata¨ u nas....sram i rezil.SUPER TATE 6TE GO IZMAKNE,NE GO MISLQ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини