Закопчаха мъж, който натресъл патрулка в опит да избяга

  • 14 май 2012 13:12

  • 1523
  • 0
Закопчаха мъж, който натресъл патрулка в опит да избяга
©

Задържан е 35-годишен мъж, блъснал патрулен автомобил в опит да осуети полицейска проверка, съобщиха от пресцентъра на МВР. В колата на осъждания за кражби М.Х. от Златица униформените открили кубик незаконно добита дървесина.

В събота около 19.30 в района на с. Карлиево автопатрул подал знак на лек автомобил “Сузуки Суифт” да спре за рутинна проверка. Водачът не се подчинил и продължил в посока Златица. Полицаите го последвали, междувременно се обадили за подкрепление. По време на бягството М.Х. умишлено блъснал странично служебния автомобил, след което излязъл от колата си, побягнал и отново не се подчинил на полицейските разпореждания- това наложило произвеждането на предупредителни изстрели във въздуха. Малко по-късно бил задържан и 35-годишният мъж.

При извършена проверка на колата му полицаите открили около кубик нарязани дърва без контролна горска маркировка, както и бензиновата дърворезачка. М.Х., който е с множество криминални регистрации и осъждан вече за кражби, бил задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 270 от НК. Разследващият екип продължава работата по случая.

Последвайте канала на

Novini.bg
1523 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини