Дженерали България, Рено Нисан България и МАРШ с договор за партньорство

  • 09 май 2012 16:37

  • 1477
  • 0
Дженерали България, Рено Нисан България и МАРШ с договор за партньорство
©

Днес, 9 май 2012 година, Дженерали България, Рено Нисан България и МАРШ EООД подписаха договор за партньоство, с който предоставят застрахователен продукт, разработен специално за клиентите на марките Renault и Dacia.

Програмата е под мотото "Грижа за вашата сигурност и удобство!” и е насочена към оптимизиране на клиентското обслужване, развиване и предлагане на нови, конкурентни продукти, отговарящи на актуалните пазарни тенденции - глобална цел в дейността на партньорите.

С новата програма клиентите на дилърската мрежа на Рено Нисан България ЕАД и на Дженерали Застраховане ще се възползват от по-добри ценови условия и комплексни застрахователни покрития, както и цялостно обслужване на техния автомобил при застрахователни събития.

Продажбата на продуктите в програмата - Renaut Каско и Dacia Каско - стартират през месец май 2012 година и предлагат преференциални условия и отстъпки за клиентите на цялата моделна гама на двете марки - Renault и Dacia в България.

За Рено Нисан България ЕАД:

Рено Нисан България ЕАД е официален вносител на автомобилните марки Renault, Dacia и Nissan за България. Компанията е създадена през Септември 2005г. и е 100 % собственост на Renault s.a.s., Франция. Мисията на Рено Нисан България е да стимулира търговската дейност и да разработва и реализира ефективни маркетингови стратегии. Рено Нисан България управлява напълно функционираща дилърска мрежа, която осъществявa продажбите и сервизното обслужване на автомобилите Renault, Nissan и Dacia.

За Марш ЕООД:

Марш ЕООД е част от групата Марш и МакЛенан - глобален лидер в сферата на управлението на риска и бизнес консултирането. За своята 140 годишна история, компанията се е утвърдила като надежден партньор за локалния и международен пазар. Марш работи като застрахователен и презастрахователен консултант заедно с водещите локални и международни застрахователи и презастрахователи.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1477 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини