Мартин Димитров: Ако не сме с Костов, все едно сме разведени родители

  • 08 май 2012 12:43

  • 2355
  • 5
Мартин Димитров: Ако не сме с Костов, все едно сме разведени родители
©

Ако не бъдем заедно с ДСБ ще накараме избирателите си да се чувстват като деца на разведени родители. Това заяви лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на след заседание на Националния изпълнителен съвет на партията.

По отношение на критиките на бившия президент Петър Стоянов, че не би гласувал за СДС ако отново се влезе в коалиция с ДСБ Димитров го посъветва, да не трябва да позволява личните му емоции да влияят на политическите му действия. Ако той види какво предстои, надявам се да бъде един от първите, които ще подкепи Синята коалиция.

Проект за коалиционното споразумение с ДСБ се гледа в момента от НИС на СДС. Той ще бъде внесен на 15 май, когато ще се вземе решение на Национален съвет как да се яви СДС на вота. Това каза ръководителят на преговорния екип от страна на сините Найден Зеленогорски. Има специална глава за разширяване на коалицията, което може да стане само със съгласие на СДС и ДСБ. Сините са водили разговори с БСДП, Обединени земеделци и Български демократичен форум.

Нямахме непреодолими различия на разделение. Ако Националният съвет одобри Синята коалиция има идеи за други формации, с които бихме си сътрудничили, каза Зеленогорски.

Последвайте канала на

Novini.bg
2355 5

Коментари 5

Добави коментар
ЗАБРАВЕН ГЛАС

2012.05.16 | 09:46

5
Мартине, изборите ще продължавате да ги губите, защото и СДС, и ДСБ са винаги с отворени врати за бивши комунисти и комсомолски функционери. Тези хора са най-опасни и отвратителни, защото нямат никакви скрупули. Ако се наложи ще се обрежат и ще си сложат чалми, само и само да са във властта. Докато приемате такива членове доверието на хората във вас ще е нулево. Членската ви маса сега се състои от непрокопсаници, които се надяват и те да понамажат нещо. Само че са доста закъснели. Създайте партия БЕЗ КОМУНИСТИ и тогава ще имате резултат.
чичо Гошо

2012.05.09 | 13:17

4
Малтинчо, мамин сладък , вие и двамата сте ни ясни с вашия БРАК ПО СМЕТКА, ясно е и че ти си жената на "тати" Коств... Вече трябваше обаче вие да сте разбрали , че този "брак" е ЯЛОВ !!! :)

2012.05.08 | 19:37

3
НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО

2012.05.08 | 19:37

2
toq protiven lainar za6to ne vzeme da se grumne
да бе

2012.05.08 | 18:30

1
Костов се отдели от СДС.По-добре без него.Прав е Стоянов!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини