Pepsi подготвя нова кампания с Майкъл Джексън

  • 04 май 2012 10:53

  • 1433
  • 0
Pepsi подготвя нова кампания с Майкъл Джексън
©

Pepsi ще използва имиджа на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на в нова рекламна кампания, съобщи АП.

Компанията е сключила сделка с управителите на наследството на Краля на попа за глобална маркетингова кампания. Промоцията ще бъде различна в отделните страни, като в нея ще бъдат включени рекламни телевизионни клипове, специални серии опаковки на напитката с лика на Краля на попа и възможността да се свалят от мрежата ремикси на някои от най-известните хитове на покойния певец.

Pepsi не разкрива параметрите на сделката. Кампанията ще бъде част от глобалната маркетингова стратегия на фирмата до края на годината, която има за цел да съживи продажбите на марката и да отвоюва пазарни дялове от конкурента "Кока-кола".

Потребителите в Китай ще бъдат първите, които ще видят новата кампания през следващите седмици, която трябва да съвпадне с 25-ата годишнина от издаването на албума "Bad". Промоцията ще обхване десетки други страни по-късно тази година.

Възобновеното партньорство на Pepsi с Джексън събужда някои неприятни спомени. През 1984 година косата на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на се подпали по време на снимки за клип на Pepsi в Лос Анджелис.

Последвайте канала на

БТА
1433 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини