Димитър Стоянов: Управляващите да ни подкрепят

  • 30 април 2012 08:09

  • 2217
  • 8
Димитър Стоянов: Управляващите да ни подкрепят
©

"Сменям памперси, прибирам се всяка седмица в България." Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Димитър Стоянов.

Преди да се научиш да водиш, научи се да следваш, каза Димитър Стоянов и добави, че е готов за лидер. По думите му е бил много последователен в следването, следвал е не само гласа на народа, а и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който е бил ментор за него.

Национал-демократическата партия не се състои само от разочаровани хора. Идват нови, млади хора, които имат желание да се включат в новата партия. Димитър Стоянов отказа да коментира отказа на новите членове (бивши от Атака) от новата партия. Все още има хора, които са на ръба да напуснат Атака.

В момента България има правителство, което не се нуждае от подкрепа. По-добре е за нас да накараме управляващите да ни подкрепят, защото имаме добри идеии хората ни подкрепя. "Ние не обещяваме да върнем смъртното наказание, но обещаваме ефективни присъди, да се лежи в затвора след убийство на пътя. Ние не обещаваме минимална пенсия от 500 лева, но обещаване който взема по-малко, да има осигурена безплатна храна", заяви Стоянов.

Последвайте канала на

2217 8

Коментари 8

Добави коментар
Няма кой да ви оправи?

2012.05.03 | 12:06

8
Стоянов, ако трябва да дешифрирам апелът ти за подкрепа от управляващите, то той трябва да бъде нещо от сорта "Серете ни в гащите, за да има след това да се чудим кой ни сра в гащите!" Пуделче рохкаво, политическото ренегатсво и номадство са все още непростим грях дори и за тази опростачена територия на която имаме щаститето да живее понастоящем! Сега малко политическа мъдрост (безнадеждно закъсняла за вас) - трябваше ти, майката и доведения ти баща да не си навирате копулативните органи в предполага се, политическото дело на живота ви, защото казано, е никога не е късно за миг невнимание и после цял живот - резил и ЗАБВЕНИЕ, точно така - чака ви само нарастващо забвение! Уточнявам, че не одобрявам и евентуалните любовни забежки на Сидеров- бившият ви семеен опонент! Оказва, че партийната кауза е по-маловажна за вас от това кой къде и как го вкарва и изкарва в приватния живот! Така не се прави! съответно ще си понесете последствията и вие и той! Вашата непростима вина в случая е, че вие "без да искате-нарочно" отнемате правото на Българите на алтернативен политически избор през следващия избирателен цикъл, оставяйки ги да се гърчат между Сцила (БСП) и Харибда (ГЕРБ)! Вие също така много лесно и евтино пропиляхте политическия кред та ПП "Атака"! Доказахте, че не сте убедени партийни лидери и политници, а просто паразитиращи елементи, коитоа се възползват от идиотската политическа система в страната. На последните няколко избори начиная от предпоследните президентсдки избори неотклонно съм гласувал за вас с идеята да накажем старите политически проститутки окопали се във вралстта и унищожаващи България, системно и последователно! Оказа се обаче, че вие сте непълнолетни политичеки куйви, които без да са били във властта и един ден, успяха да се дискредитират тотално! СРАМ ЗА ВАС! Аз лично ви забравям завинаги и ще търся нова политическа формация, от която да очаквам да разчисти тежките политико-мафиотски авгиеви обори в българия! СБОГОМ АТАКАНТИ, глупави!!!

2012.05.01 | 23:58

7
кой пък е тоя?
Българка

2012.05.01 | 23:34

6
Ако не беше Волен, eдва ли някой щеше да чуе за него. Да не си предава много важности сега... Знаем го какъв е.

2012.05.01 | 23:34

5
Като ти е бил ментор, изчезвай от политиката, него никой не го ще, пък теб ли ще те искат - синът му ..

2012.05.01 | 22:59

4
tozi e egati tapira brat4e:D
vanko76

2012.05.01 | 22:59

3
Добре,че беше Волен да те направи човек лайнар смотан.
картофчо

2012.05.01 | 17:23

2
Бойко Борисов каза да садим картофи!така че захвърляйте тия Ipad,Iphone и т. н,хващайте мотиката и юруш на картофа!!! За:един двама Въздържали се: двама трима Против:723 567
Тодор Иванов

2012.05.01 | 16:04

1
Ходи дома чети ШОК, Кажи ми шубе ли те е бе мишок !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини