Любовник помогнал на Калина Илиева за фалшивата й диплома

  • 27 април 2012 07:31

  • 3163
  • 3
Любовник помогнал на Калина Илиева за фалшивата й диплома
©

Фалшивата диплома на Калина Илиева е направена с помощта на преподавател в Берлинския университет по икономика и техника, твърди източник на "Всеки ден".

Скандалната бивша шефка на ДФ "Земеделие" успяла да омае в мрежите си 42 - годишния преподавател по търговско право д-р Дитер Берстел, който й съдействал да получи оригинални формуляри и документи от ВУЗ - а.

Според запознати, Илиева е била за кратко негова любовница, докато следвала в Германия, и дори живяла с него в апартамент под наем в центъра на Берлин.

След като се сдобила с нужните оригинални документи, амбициозната брюнетка имитирала подписите на професори, направила копия на печата на университета и изготвила собственоръчно менте дипломата си за висше образование.

Пресметливата Калина наистина е учила в университета, само че едва 3 години вместо пет.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3163 3

Коментари 3

Добави коментар
att

2013.04.09 | 19:57

3
Няма по-дразнеща снимка...е..ати кривата кобила,подигра се на цялата държава. Дано полежи малко в сливенския,ако не за друго ,поне за назидание. Колкото до мистериозния любовник ... горкия,сигурно е сляп.

2013.04.09 | 19:57

2
Кажете кой е помагал в България, никой не почва току така в министерствата.Той е е там и си трае, а най-малко е съучастник, редно е да сподели вината.
ядосан

2012.05.21 | 12:28

1
От доста време чета коментарите по темите, но не мога да напиша свой.Защо Кодовите думи са две и защо са изобразени по такъв скапан и нечетлив начин?Налага се да превъртам по десет комбинации докато оцеля нещо четливо и разбираемо.

Добави коментар

Водещи новини