ДПС се закани: ГЕРБ да внимава, ако се бутнат парите от Сребърния фонд

  • 26 април 2012 07:41

  • 1790
  • 2
ДПС се закани: ГЕРБ да внимава, ако се бутнат парите от Сребърния фонд
©

ГЕРБ разбира, че е много опасна идеята на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи да се пипат парите от Сребърния фонд, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС.

Според него, изобщо няма да се стигне до това тази идея да влезе в парламентарните комисии и в Народното събрание за обсъждане. Цонев обаче се закани, че ако все пак това стане, управляващите ще срещнат много голяма съпротива от страна на опозицията.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на обясни отново, че парите от Сребърния фонд са буфера във финансовата система на България. Той уточни, че за да може да се пипат тези пари, трябва да има законови промени.

Икономистите никога няма да се съгласят с предложението на Дянков, каза още Цонев. Според него, ако финансовият министър не изпълни намеренията си, няма да има политически последствия, но ако осъществи идеята си - резултатите тогава ще са други.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1790 2

Коментари 2

Добави коментар
Елизабет

2012.04.26 | 17:47

2
МЕНТАТА "най-компетентния" сега при турците!

2012.04.26 | 17:36

1
дали Джоган го дълбае за шистов газ.....................

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини