Жена роди вкъщи, оцеля по чудо

  • 19 април 2012 14:29

  • 1988
  • 2
Жена роди вкъщи, оцеля по чудо
©

Млада жена и новороденото й бебе оцеляха по чудо след раждане при домашни условия в Търговище. Лекари от местната болница узнали за това случайно и едва убедили майката да влезе в здравното заведение, съобщава БТВ.

Пред медиците 24-годишната родилка разказала, че сама решила да роди вкъщи. Докторите дори подозират, че младата жена е била обучена как да го направи. Специалистите разбрали за случая, едва когато тя потърсила по телефон педиатър за бебето, седем часа след раждането. Близо час лекарите преговаряли с нея да дойде в болницата и да прегледат нея и детето.

Акушер-гинекологът от болницата д-р Емил Абаджиев разкри, че е установен тежък кръвоизлив на родилката. По думите му за повечето жени тази ситуация е изключително тежка и може да доведе до смърт.

Новороденото дишало трудно, а на втория ден направило и силен гърч. След направен скенер е установено, че има малък по размер вътремозъчен кръвоизлив. Засега лекарите не могат да кажат дали бебето е напълно здраво и затова остава под наблюдение. Медиците се оплакаха, че родителите отказват детето да бъде ваксинирано.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1988 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Cveta

2014.06.03 | 02:53

2
Тези медици живи да ги ожалиш, ама да искаш да слагаш ваксина на бебе с гърч и мозъчен кръвоизлив е или престъпно нехайство или престъпна самонадеяност, следващия път да си прчетат инструкцията на ваксината и наредбата за ваксиниране, да не попаднат някой ден в затвора. То не че лекари има в затвора, ама за всичко си има първи път.
Celestian

2014.06.03 | 02:53

1
Браво!!!!!! Шапка и свалям на майката че не дава на тези детеубийци да сложат напълно излишните и вредни ваксини на бебчето и!!!

Добави коментар

Водещи новини