Взривиха циганин - бил влюбен в българка

  • 17 април 2012 10:37

  • 3659
  • 2
Взривиха циганин - бил влюбен в българка
©

17-годишният Анастас Стойков оцеля по чудо и се отърва само с леки охлузни наранявания, след като самоделна бомба се взриви в стаята му. Инцидентът станал  ул. "Чудомир Катранджиев" в Сандански, в стара къща, която се намира над сградата на Енергото в курортния град, пише Струма.

Анастас живее там под наем с майка си Гела, те са от ромски произход. Къщата е строена преди половин век, собственост е на фамилия Давидови от Сандански, водят се дела за собствеността й. След взривяване на самоделната бомба вътре в стаята са се разпръснали пирони и игли, които са наранили 17-г. момче. На място е пристигнал екип на пожарната и полицията. Вчера към обяд майката и синът даваха обяснения в полицията, която работи по няколко версии. Според едната самоделката е поставена с цел сплашване на 17-годишния Анастас, който бил влюбен в тийнейджърка от съседната къща, която е българка.

Съседите споделиха, че семейството е скромно. Майката на пострадалото момче е чистачка във фирма "Стримон". Не е конфликтна личност. Работата по случая продължава. От полицията отказаха коментар.

Последвайте канала на

Novini.bg
3659 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
...

2015.11.17 | 16:53

2
Нали знаеш как е , циганите имат по 9 живота като котките . :d
:(

2015.11.17 | 16:52

1
az sa zaradvah 4e sa ubili mangala toi bil jiv :(

Добави коментар

Водещи новини