Трактора бесен на Цветанов - разпознал се в думите, че е бос на "Наглите"

  • 13 април 2012 08:25

  • 2036
  • 0
Трактора бесен на Цветанов - разпознал се в думите, че е бос на "Наглите"
©

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се разпозна в думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в интервю по БТВ. Там вътрешният министър обаче не спомена нито един път името на сочения за лидер на „Октопода“.

На въпрос на водещия дали в действителност ръководителят на Наглите е високопоставено лице, което няма криминално минало и има ли той информация кой е той, Цветанов отговори положително и каза, че в момента се води друг процес, който трябва да пречупи гръбнака на организираната престъпност.

Аз смятам, че цяла България разпознава факта, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа внушава, че аз съм съпричастен към всяко престъпление, за да се оправдае, че има ръст на престъпността, каза Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна в рамките на поисканото от БТВ право на отговор.

Той заподозря, че зад целта на свързването му с „Наглите“ е да бъде елиминиран. Антон Петров-Хамстера е арестуван по делото „Наглите“ само защото имаше връзка с мен, твърди Петров и припомни, че докато е бил в ДАНС е предлагал многократно нестандартни варианти и решения за разработка на групата за отвличания. Бащата на един от отвлечените е идвал многократно при мен с искания да се направят обиски на къщи, в които той си мисли, че държат сина му, добави той. Става въпрос за Красимир Цанев, който е баща на Илиян Цанев, една от жертвите на Наглите. В действителност са били извършвани обиски на няколко къщи и доказателствата за това се намират в прокуратурата.

Ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа има ясни данни дали аз съм извършил престъпление нека да ми каже името, призова Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Последвайте канала на

Novini.bg
2036 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини