Бойко Борисов: Защо никой не цензурира "Шоуто на Слави"?

  • 12 април 2012 21:30

  • 22068
  • 58
Бойко Борисов: Защо никой не цензурира "Шоуто на Слави"?
©

“Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление – от мен до моите министри, си отива. 

Аз се втрещих, като прочетох по какви причини “Господари на ефира” пада от екран – заради цензура”. Това казва в интервю за в. “България днес” премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Коментарът му е по повод решението на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян да спрат предаването си от ефира на БТВ. Според премиера обаче телевизията очевидно прилага двоен стандарт към предаванията.

“Ами вижте, пет дни в седмицата върви “Шоуто на Слави”, което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили”, казва още премиерът.

След шумен скандал помежду им Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се обърна срещу доскорошния си личен приятел Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и не спира да го критикува всяка вечер.

Последвайте канала на

Novini.bg
22068 58

Свързани новини

Коментари 58

Добави коментар
razbira4

2012.04.23 | 17:30

58
Шоуто на Слави е 90% помия тук там има нещо свястно-я гост , я скеч. Държи се вече на скандали от типа на гащите на някаква си курва набедена за любовница на Славчо. То имаше един друг дето стана известен с гащите на жена си бай Амет Доган така че за мен няма съмнение че това предаване е бита карта. Днес гащите на някаква балерина , утре гащите на Славко и така към прогрес жалка работа
ГЕРБ-ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ!

2012.04.16 | 16:07

50
Еми ти и управлението на Гроб е 90% е помия сътворявана от малоумни министри... ако не ти харесва "Шоуто на Слави"-може да смениш канала,а ТИЯ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ, ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ДА УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!
Nevena Hristova

2012.04.23 | 17:30

57
nqmam kirilica za sajalenie. Ne mi haresva kak Slavi ironizira premiera vsqkq ve4er v 6outo si . Ako ima li4na nepriqzan ,tova si ostava negov problem.Nie ne sme dlajni da slu6ame tova . Ne e krasivo.
анонимен

2012.04.23 | 17:29

56
Слави се прави на БОГ ,той казва кое е истина и кое не, с огромните си връзки които го спонсорират.Е, така където има пари.Знаеш ли че ако осмива Доган или Станишев кой ще го гледа?Осмиват се обичани герои, а не омразни,затова ги гледаме.Дори това вдига рейтинга на предаването.В последно време Слави се прави на недосегаем и никъде няма да го вземат по другите ТВ.
Пий си редовно хапчетата!

2012.04.19 | 16:04

54
Абе кретен, кой е герой,Боко-Тиквата ли?!?!?Ти нормален ли си....тая мутра е герой?!Заради такива малоумни лайнари като тебе,си патим всички българи!!!Чалга културата ви изпи мозъка...приятелче,да не дишаш лепило,че пишеш такива глупости?Тежко и горко на България,с такива плиткоумни неандерталци като тебе!!!
КРИТИК

2012.04.21 | 11:46

55
ЗАЩО СЕ СЪРДИТЕ Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЮ.НИМА НЯКОЙ ДРУГ В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР СМЕЕ ДА ВИ КРИТИКУВА ОСВЕН СЛАВИ ТРИФОНОВ.ВИЕ РЕСПЕКТИРАХТЕ МЕДИИТЕ НЕ СЪС ДЕЛА А СЪС МНОГОБРОЙНИ ГАФОВЕ КОЙТО ГИ ОТКАЗАХА ДА ВИ КРИТИКУВАТ ЗАЩОТО ОТ КРИТИКИТЕ НЯМАШЕ НИКАКВА ПОЛЗА.Г-Н БОРИСОВ ИСКАМ ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЕДНА СТАРА ПРИТЧА ЗА ВОЖДОВЕТЕ , ВОЖДЪТ Е КАТО ХЛЕБАР КАКВО ТЕСТО ОМЕСИ ОТ СВОЯ НАРОД ТАКЪВ ХЛЯБ ЩЕ ЯДЕ ДОДЕТО УПРАВЛЯВА,АКО СЛОЖИ САМО ВОДА БРАШНО И МАЯ ВЪЗМОЖНО Е ДА ХАПВА И ГОРЧИВ ХЛЯБ,АКО СЛОЖИ ОСВЕН ВОДА,БРАШНО И МАЯ И МЛЯКО, СОЛ, ЗАХАР,ЗЕХТИН, МАСЛИНИ И ДР. ВЪЗМОЖНО Е ДА ЯДЕ ВКУСЕН И СЛАДЪК ХЛЯБ. Т.Е.ВЪРХОВНИЯТ ВОЖД НЕ ТРАБВА ДА ЗАБРЯВА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ДА ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТО МУ ЗА ЖИВОТ, РАБОТА,ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДА МИЛЕЯТ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ.ВОЖДЪТ ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА ТЪРСИ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ ПРОСПЕРИТЕТ НА БЪЛГАРИТЕ.

2012.04.19 | 16:04

53
Боко идат избори догодина ! Бързо ще си затвориш плювалника !
xxx

2012.04.18 | 12:59

52
Не съм фен на Слави, но той винаги е бил опозиция на официалната власт. Но някои от преобладаващата част чалгарчета подкрепящи герб, няма как да го знаят, защото тогава са били началното училище, а другите по-възрастни не искат да си спомнят, както не искат да си спомнят мутро-милиционерското и БКП минало на герб. Само да припомня как "Виден-офф" помогна да бъде свалено правителството на Виденов. Като благодарност, след като започнада го критикува, Костов го натири по мазета и кабеларки. Да не забравяме как подиграваше Симеон, след това Станишев. Нали в неговото предаване Доган за първи път публично призна за обръчите от фирми и това беше първият бонус на ББ да тръгне към власта. Още повече, че това е ШОУ. Работата на повечето независими медии в демократичния свят е да бъдат коректив на власта, а не гъзолизци. Гледащите с интелектуалния си капацитет, ще отсеят и ще преценят истината от лъжата. Жалкото обаче е, че вече сериозните медии в България( и не само у нас) са се превърнали в придатък на официалната власт, независимо каква е тя.
дон пепе

2012.04.16 | 16:07

51
Лицемерна история ,ма кой ли му вярва на постановките. Боко винаги си е бил помияра на Първанов естествено е да цензурира всичко което представя в черни краски пернишкия му благодетел
Един Турчин.

2012.04.14 | 23:24

47
Г-н Борисов,защо след като сте за свободата на словото,триете всички клипове,които показват недостатъците на партията ви и на вас самия във V-BOX ?Освен това всички сме гледали онзи клип в който се заканвате:"...знаеш на кой звъниш,затвори и недей да се обаждаш повече...много като тебе вече плакаха..."Искам да Ви попитам:-"Така ли решавате нещата...,като карате хората да плачат..."?!
...

2012.04.14 | 23:24

49
Ей, паткан ! Аз, ако ти звъня на тебе постоянно и търся Иван ти много любезен ли ще бъдеш ?! И въпреки всичко, човека се опита 3 пъти любезно да го накара да затвори телефона, като му пожела хубава вечер ! После от къде знаеш, че той трие клипове. Въпросния клип, който даваш за пример си стои в VBOX. Когато от там напрявят публично изявление и дадът пресконференция,. че Бойко Борисов им трие клиповете , тогава ще говориш, а сега спри с малоумните си коментари и измишльотините си !
до всички платени от БСП драскачи

2012.04.14 | 23:24

48
Факт! Господарите показват на агент Гоце лайнарщините и падат от ефир. Слави не спира да бълва лъжи и простотии с/у Б. Борисов и никой не го закача. Изобщо не става въпрос за намеса на премиера в някакъв си вътрешен скандал в БТВ, просто ви дава пример как действат комунистите в българия и какви пари плащат за медиен комфорт. Това как вие си го разбирате и още повече как го коментирате, слабо ме интересува. Когато фактите говоря ...знаете я поговорката. Още повече, че на всички ни е ясно, че тук сте 5 човека, пишещи от различни никове, преиначаващи всяка новина, кликащи си плюсчета един на друг. Обратно на темата. На пресконференцията си, Господарите ви дадоха конкретен пример за цензурата над тях. Българската коледа била купила незнам си какъв апарат и го дарила на еди коя си болница. Е да ама НЕ ! Доказано, заснето, коментирано от работещите доктори в болницата - ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА !!! Следват терор и заплахи с/у продуценти и актьори, след като и това не помага спират им плащанията - елементарно ! Така че, това в което се опитват да обвиняват Борисов, че подкупва медий и т.н., на всички стана ясно, че това е начина на комунистите! Айде почвайте да слагате минусчета ДРУГАРИ !

2012.04.14 | 23:22

46
Защо се сърди на Слави, когато цял народ му се смее?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини