Блъснаха баба два пъти за един ден на една и съща улица

  • 10 април 2012 11:06

  • 2697
  • 3
Блъснаха баба два пъти за един ден на една и съща улица
©

69-годишна жена е била блъсната два пъти за ден на една и съща улица от двама различни шофьори.

Около 11.30 ч. вчера при маневра 22-годишен водач на „Рено Канго“ е блъснал движещата се по ул. „Стилиян Чилингиров“ шуменка. Жената била откарана в болницата, където я прегледали и освободили веднага.

Часове по късно, около 15:00 часа, пак при извършване на маневра шофьор на автомобил „Хюндай“ блъснал жена на същата улица. Дошлите на място полицаи установили, че отново е блъсната същата шуменка. При вторият удар обаче жената не се отървала без наранявания. Тя е с комоцио, счупен нос, без опасност за живота.

Двамата водачи блъснали жената са тествани с техническо средство, като и при двамата не е отчетен алкохол в кръвта им.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2697 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.04.10 | 17:12

3
Превенция трябва, всеки който наруши закона по някакъв начин да бъде наказан, иначе стимулираме престъпността, затова сме с толкова престъпност, особено битова! То е като с рака без превенция в болниците няма как. И работещи държавни органи, а не катаджията да си взима подкупа, а катастрофите да се увеличават.
beiss

2012.04.10 | 16:54

2
'бе тая дали нарочно се хвърля пред колите, има хора дето така изкарват пари от водачите като ги рекетират след инсценирана катастрофа....!

2012.04.10 | 15:38

1
Органите на реда, съда, прокуратурата и законите ни са виновни за такива боклуци като теб! Щото като не ги санкционират, и като усетят, че закона не ги лови те се възползват от това и знаейки че ще излязат я с условна, я глоба избиват по пътищата 1000 и 10 000 остават инвалиди и това всяка година. А най-лошото е че и най-големият боклук дори може вече да се подиграва със законите и държавата, кой го позволява това не знам. Аз не съм съгласен някакъв необразован скот да ме убие на пътя докато си мисли как ще си хапне бахур като се прибере и ще преточи зелето!

Добави коментар

Водещи новини