Мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост”

  • 10 април 2012 09:34

  • 1757
  • 1
Мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост”
©

32-годишен мъж се бори за живота си след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата, близо до Окръжна болница, съобщава БТВ. Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия. Разследването показва - жесток побои без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал „Младост 1”. Преди дни, негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си. Вървят 100 на метра до стоянката за такси. Йордан живее съвсем наблизо и тръгва между блоковете.

Какво се случва час и половина след полунощ не е ясно. Йордан е нападнат и е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени.

Изследванията в „Пирогов” показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

„Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян”, разказа сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побои. Според близките и приятелите му, Данчо е жертва на грабеж. Липсвали му портфейла и ключовете от дома. Полицията, обаче няма такива данни и категорично изключва хипотезата грабеж. С последни сили, Йордан успял да каже на полицаите, че нищо не му е взето. Успява да опише и нападателите.

„Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати, в следствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси”, коментира началникът на сектор „Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Докато Йордан се бори за живота си, хората от района откровено се страхуват. Защото това не бил първият случаи на нападение с жестокост. От полицията отричат. Казват, че нямат сигнали идентични на случая с Йордан. Имало грабежи, но без побои.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити. Никой нито е чул, нито видял агонизиращия цели пет часа мъж.

Последвайте канала на

1757 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.10 | 13:23

1
Полицията ни е нулева. Просто структура за източване на пари, ако няма донос няма залавяне. Ако има подкуп няма залавяне.

Добави коментар

Водещи новини