Меги Дерм: Ако някой убие куче, ще платя да му счупят крайниците!

  • 07 април 2012 18:36

  • 36549
  • 188
Меги Дерм: Ако някой убие куче, ще платя да му счупят крайниците!
© Булфото
Кучкарката Меглена Дерменджиева, известна с артистичния си псевдоним Меги Дерм, заплаши публично софиянци, че ако види някой да убие или нарани бездомно псе ще плати на хора да го намерят и пребият.

 

Дамата с очевидни психически отклонения изложи странната си теза в предаване на Нова тв, посветено на проблема с уличните кучета в София. Той стана особено остър, след като преди десетина дни помияри буквално изядоха 88-годишния световно известен професор Ботьо Тачков в квартал „Малинова долина“. Лекарите от ВМА все още се борят за живота му.

Със силен провинциален акцент, Меги Дерм гордо съобщи, че пред едно от заведенията си в София гледа глутница от улични кучета. Въпреки постоянните скандали със съседите й тя смята, че те не нападат хора и не пречат никому.

„Аз лично обещавам на всеки, когото видя с очите си или разбера на 100 процента, че е убил куче, лично аз ще заплатя този човек да бъде с начупени крайници. Обещавам! Макар, че съм напълно против насилието, но обещавам!, заяви набедената за „звезда“ Дерменджиева.

Докато декламираше абсурдните си заплахи, водещият Витомир Саръиванов успя да пророни единствено:“ Олеле...значи имаш приятели, които чупят крайници?“. „Нямам, но ще намеря“, отвърна Меглена Дерменджиева.

Гостуващият в предаването шефа на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пък заяви, че след изявлението й остава с убеждението, че принадлежи към мутренските среди. „А вие към кого принадлежите“?, му отвърна тя. Сидеров я попита какво би направила, ако някой ловец умъртви кучетата от „Малинова долина“, изяли проф. Тачков. Набедената за бизнес дама Дерм отговори: „Ще намеря първо ловците и ще ги дам на закона. Ако те не се справят с тях, ще се опитам аз да се справя“.

Докато Дерменджиева сипеше заплахи с мутри към страдащите от кучешката напаст софиянци, водещата Ирина Саричинова мълчеше и подсмихваше. Никой от водещите не контрира, че изявленията й попадат под ударите на закона. Пръв днес шефът на Спешното отделение в „Пирогов“ д-р Стоян Сопотенски реагира на тирадата на Дерменджиева, заявявайки, че заплахите й звучат повече от абсурдно.

Последвайте канала на

36549 188

Свързани новини

Коментари 188

Добави коментар
Пешо

2014.06.10 | 02:39

188
Браво на Меги. Не че я знам коя е, но да убиваш животни лично за мен е по-лошо отколкото да убиваш и хора. Ако някое куче е доказано зло и е хапало няколко пъти без провокация - добре, нека да се евтанизира. Но да се тровят ей така всякакви кучета, включително и домашни, които просто са подушили нещо в градинката е изродщина и наистина заслужава чупене на крайниците.
МЕГА СПЕРМ

2012.04.09 | 19:49

130
Благодарааа че ме защити,ела та цункам
German Shepherd

2014.06.10 | 02:35

187
Браво на Меги, само така. Кучетата също имат право да живеят. Виновни са управниците и кметовете че не са построили приюти за бездомни кучета където да живеят защото не им се дават пари. А трябва. Да ги построят и да вкарат всички кучета там. Особено кмета на софия обеща преди години че ще построи приюти за всички бездомни кучета а не си изпълнява обещанието.
German Shepherd

2013.02.07 | 22:08

175
Стига сте цъкали палци надолу. Кой е виновен човека или кучето? Кучето няма разсъдъка на човека че да си построи приют и да живее там. Виновен е човека и по точно управниците че не са построили достатъчно приюти за всички бездомни че да ги сложат там. Защото не им се дават пари. Кучетата също имат право да живеят. Първете пред кмета на Сфия да я питате защо толкова години вече не е построила приюти както обеща? А не да цъкате пални на фактите тук. И в шоуто на слави преди години обеща има видео в което казва че това е единствения начин за справяне - построяване на приюти за всички бездомни. А не си изпълнява обещаното, и затова сега става така с кучатат и хората. Осъдете я че не си е изпълнила обещанието и заради нея сега има нахапани хора. А също и другите кметове на другите градове които са обещали същото. Това е истината. Кметовете са виновни, не кучетата.
Бай-Ганьомраз

2014.06.05 | 01:21

186
Като чета коментарите Бай-Ганьо наистина е излязъл от Българина! С такива тъпаци за сънародници, България според мен няма НИКАКВО бъдеще. А за статията жената си казала каквото и е на душа, не я упреквам, права е.
dasdfsf

2014.06.05 | 01:21

185
Меги а тебе ще те ебем в грозната муцуна скочубро измислена ! Имам голямото желание да ти разбия уродливия фасон с чук ! Смърт за цялото ти семейство уродлив паразите ! Ти амебо безполезна мри в адски мъки.
з

2014.06.05 | 01:20

184
Всички викате че ще я е****е тая Меги,ще я колите,изнасилвате и че не ви е страх...но никой не видях да си дава точния адрес на когото Меги да го намери.Нека един каже - Меги,ела там и там и аз пред тебе ще одера живо куче ! А ми се прайте на големите мъже скрити зад клавиатурите и пърдейки върху столовете си
KKK

2014.06.05 | 01:20

183
Уважаема Дерменджиева, бих Ви завел на друго място, но преди да платите за трошене на крака, най-учтиво Ви каня на разходка в студентски град. Само си направете разчета с месечния цикъл, че може да Ви изиграе лоша шега... и в двата случая.
petyr

2014.06.05 | 01:19

182
neka da gi izprati pri men hahahaha
temerut

2014.06.05 | 01:19

181
Направо избеснявам, като видя някои кучелюби как пишат. "Олеле, искат да избият кучетата, не само агресивните, а всички, дори БЕБЕТАТА" ?!? WTF "Бебета" имат само хората. Да наричате кученцата "бебета" е евтин опит да си играете с емоциите на другите и подигравка с най-свидното на всеки човек - децата. (А тези деца стават жертви на порасналите животни, които вие наричате "бебета!")

2012.05.19 | 02:37

172
Вярно че си темерут. Като пукнеш ще си доста изненадан от мястото на което ще попаднеш
ИВО

2014.06.05 | 01:19

180
МЕГИ СПЕРМ се изпразни преждевременно :) Малеее как ли я сърби задника в момента като чете,офф ама забравих на нея и харесва :)
Петър

2014.06.05 | 01:19

179
Защо в случая на се самосезира прокуратурата-та това си е истинска заплаха.Тази кучка трябва да бъде спряна ,а не злорадо да се усмихва безнаказана.

2012.04.30 | 21:26

169
Оф,моля ти се, гръмни се!

Добави коментар

Водещи новини