Харесайте facebook страницата ни

Майката на Мирослава: Елеонора видя трупа на сестра си и се поболя

© Булфото

Шокът, преживян от смъртта на Мирослава Николова от Перник, вкара сестра й Елеонора в болница. Момичето е било прието във Военномедицинска академия (ВМА) в София, пише в. "България днес".

Според лекуващите състоянието й се дължи на стреса, който сестрата на удушената таекуондистка от Перник е преживяла преди няколко седмици. "Как няма да се разболее детето ми, като тя беше тази, която разпозна Мимето. Ели влезе в моргата при тялото. Тя го видя този скелет, един разлагащ се труп. Това ще й остане стрес за цял живот", разказва пред всекидневника Емилия, майката на убитото момиче от Перник.

Във ВМА на Елеонора й предстоят изследвания на ехограф, скенер и са й взели кръв за анализ. Резултатите ще са ясни във вторник. Засега лекарите не могат да поставят точна диагноза, но вероятно стресът около смъртта на сестра й е в основата на заболяването.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
пиащ (гост)
06.04.2012 | 19:46

Да не дава Господ, но един въпрос ми идва . Защо майката или бащата не са отишли на разпознаването , а са пратили второто си дете да преживее този стрес . Не са се усетили ли какво може да последва ? Егоизъм ли , що ли ?

Рейтинг:
 
1
deni (гост)
13.04.2012 | 02:04

с какви оплаквания са я приели

Рейтинг:
 
12
име (гост)
06.04.2012 | 19:46

милата...дано да бъде силна

Рейтинг:
 
1
4i4aka (гост)
06.04.2012 | 19:46

ох горката ...

Рейтинг:
 
4
 
Добави Коментар