За 1000 евро махат завинаги бръчките

  • 10 юни 2011 16:59

  • 12343
  • 2
За 1000 евро махат завинаги бръчките
© Getty Images

Нова супермодерна технология премахва така досадните за всички дами бръчки без операция. Неприятните малки гънки по лицето вече се изглаждат и у нас със специален аблативен лазер.

Той "изправя" старите клетки, вследствие на което кожата се опъва и добива младежки блясък. Процедурата е еднократна. Модерният апарат бе представен на изложение в рамките на Лятната академия за дерматолози у нас. Кандидатите да станат с младежко излъчване трябва да си приготвят 1000 евро. "Не е скъпо, клиентите в другите страни на ЕС плащат около 2500 евро", обясни консултантката от щанда на фирмата вносител.

Апаратурата предизвика истински фурор на изложението, като дори бе съставен списък с първите клиенти. На друг щанд пък бе представен специален апарат, който вкарва в кожата колаген чрез магнитно поле. По този начин лицето се опъва и става като праскова, обясни д-р Валентина Чавдарова. Освен че се вкарва колаген отвън, кожата се активира и сама да започне да го произвежда. Именно на него се дължи здравият и свеж тен. Дерматолозите очакват огромен интерес към този апарат, тъй като пациентите ще избегнат многократните убождания за вкарване на колаген в местата, където има бръчки. Фен на модерната процедура е изпълнителката на "Аз съм само цвят лилав" Ирина Флорин.

На изложението може да се види и специален крем, който предпазва кожата от синини и отоци при поставяне на ботокс, филъри и хиалуронова киселина. Достатъчно е мястото да се намаже няколко дни преди манипулацията, както и след нея. Така всяка дама може да отиде съвсем свежа на втория ден на работа, а не да си взима 10 дни отпуск, обясни експертка.

Родни лекари ще могат лично да се запознаят какви чудеса прави аблативният лазер. Днес в Клиниката по дерматология на ВМА-София италианският проф. Клемантони ще демонстрира премахване на дълбоки бръчки и белези от пациенти. Участниците в обучителния курс ще наблюдават всяко негово действие и ще чуват обясненията по време на манипулацията в реално време на специални екрани.

Последвайте канала на

Novini.bg
12343 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
mimi

2014.01.24 | 20:38

2
дано да е истина и да има ефект! как да се запишем. дайте координати
leta

2011.06.12 | 18:30

1
Още ми е рано за тези процедури,но след време бих се възползвала от това :).

Добави коментар

Водещи новини