Румен Гунински: Наглите се държаха нагло в съда

  • 26 март 2012 08:07

  • 3154
  • 3
Румен Гунински: Наглите се държаха нагло в съда
©

Сега научавам, че той е освободен и то срещу подписка. Това каза в сутрешния блок на ТВ7 един от отвлечените - бизнесменът Киро Киров. "Нещата ще постигнат по друг начин в момента, в който ще се раздават осъдителни присъди", прогнозира той.

За смъртта на Кирил Кирилов аз също научих от медиите. Той и другите от "наглите" се държаха много спокойно в съда", каза бащата на последният отвлечен от тях Румен Гунински. Той допълни, че те са били не само спокойни в съда, а и нагли, защото са си позволявали постоянно да прекъсват и съдията.

"Не мога да кажа, че случайно се е озовала една от столевовите банкноти, които аз съм дал за подкупа на сина си, в портмонето на съпругата на Тони Хамстера", каза Румен Гунински. Според него, колкото и случайности да се случват в живота, тази случайност е прекалена. А Тони Хамстера е на свобода, заедно с Алексей Петров, според разследващите те нямат нищо общо с отвлечените.

Той не изключи възможността да имат протекция от високите етажи на властта. По думите му наглите заслужават да бъдат съдени по новия закон, защото сега по стария получават присъда само за по едно отвличане. Румен Гунински допусна, че след убийството на Кирил Кирилов - Шкафа, може да бъде нарочен за шеф на бандата. "Те бяха започнали да говорят, но пред съда се отказаха от показанията си", заяви Гунинси. Несъмнено някой ги ръководи, а сега нищо чудно Шкафа да бъде нарочен за шеф на бандата, след като беше убит, каза още той.

Последвайте канала на

3154 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ами сега?

2012.03.27 | 11:14

3
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от8-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, било чрез коментар във форум, e-mail , Skype или разговор, и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=0228e7e6

2012.03.26 | 17:32

2
Сега научавам, че той е освободен и то срещу подписка. не се прави на ощипан. от мен браво !!!
.

2012.03.26 | 14:17

1
Браво за какво ?! Че са пуснали престъпник с/у подписка?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини