Детска книжка плаши с полицейско насилие

  • 24 март 2012 19:56

  • 4147
  • 4
Детска книжка плаши с полицейско насилие
©

Книжка за 3-годишни деца потресе родители с безумните си илюстрации. На една от тях е показан гневен полицай, който се кара на изплашено детенце, като дори го закопчава с белезници.

Идеята на детското четиво е да образова тригодишните относно полицейската професия. Незнайно защо обаче издателите се решили да представят униформеният полицай по доста странен и нетипичен за България начин. Той винаги носи бронежилетка и се храни здравословно.

„Няма нещо, което да е наред в тази книжка”, коментират родители. Според тях полицаите не бива да всяват страх у деца, а спокойствие и чувство за сигурност. Вместо това, детските книжки дават така познатото усещане за полицейщина у нас.

"Дайте ми възможност да се запозная с текста, ако искате ще я анализираме някой друг път", заяви главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Последвайте канала на

4147 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимус

2015.07.10 | 08:53

4
Новият световен ред стадо, новият световен ред!
hui

2012.03.25 | 22:08

2
какъв NWO пък видя тука аз нещата така ги виждам> СССР>бг партизани курви комунисти>80 години стадо> родината 3 000 000 тъпунгера и 3 000 000 манагла> бкп доволни и строени пред портретите на ЛЕВСКИ и БОТЕВ ...Началника си знае работата...
Рени

2012.03.25 | 22:09

3
Novini.bg, тъй като за пореден път не си направихте труда да цитирате източниците си, и ние повече няма да го правим! Има една елементарна колегиалност, която професионалистите спазват, но вие не сте от тях! Сайтът ви е пълен с копирано съдържание, не полагате труд за нито една авторска статия!
1

2012.03.25 | 17:37

1
Заповядайте в най-новата социална мрежа WAZZUB - първата истинска глобална общност, която плаща на своите членове. Моля, кликнете върху следния линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2a3c3723 за да научите повече и при ваше желание да се регистрирате.При положение,че не ви се изписва като линк,просто го копирайте и заредете в браузъра си. Калкулаторът който са сложили от най-новата социална мрежа WAZZUB показва,колко минимално усилие е нужно да направите за една сума, която получават хора с образование и късмет в България, и която вие ще получавате до живот. М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО. Пример каните 5 човека да се регистрират от вашият линк,те от своя страна поне по още 5-ма,които след като направят същото като вас,и така до 5-то ниво.Резултатът е този,че след стартът на 9 април тази година вие ще получавате близо 4000$ месечно без да правите повече каквото и да е за целта и то до живот.Представете си какъв би бил ефектът,ако се позанимаете доста повече.А при съвсем минимални усилия може да имате и 100-200$ на месец,Вие избирате!!! Не забравяйте няма какво да губите,освен свободното си време. Сещате ли се за някога, за по-полезно и доходоносно прекарано свободно време? Аз лично не. Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2a3c3723

Добави коментар

Водещи новини