Трайков подари подкова на Добрев, за да е подкован

  • 21 март 2012 14:53

  • 974
  • 1
Трайков подари подкова на Добрев, за да е подкован
©

При предаването на министерския пост Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко подари на стъпващия в длъжност министър на икономиката Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: - подкова. „Да му носи късмет и символично да е подкован, защото понякога ще му е необходим и късмет, освен качествата, които има", заяви Трайков.

Добрев благодари и каза, че се надява да успее да реализира задачите, които е набелязал. Той съобщи, че вече е предложил на премиера неговото досегашно място на зам.-министър на икономиката да заеме депутатът от ГЕРБ - Валентин Николов.

За бъдещата си работа Добрев каза, че няма да бъде прекратена процедурата за отнемане на концесията за „Горубсо - Мадан", до момента, в който собственикът не изпълни задълженията си. „Имам информация, че сме много близо до постигането на развръзка в този казус, която ще е в полза на работещите там", добави Добрев.

За проекта АЕЦ „Белене" той каза, че все още българската страна не е поискала удължаване на срока за преговорите и обеща от следващата седмица повече информация.

Последвайте канала на

974 1

Коментари 1

Добави коментар
Морският Разбойник Бармалей

2012.03.21 | 15:17

1
Вазелин Трайков Вазелин се подарява няма да се научиш ! И не забравяй да си пиеш хапчетата и на новата работа, че и там да не стане като на старата!

Добави коментар

Водещи новини