Убиецът на 16 - те афганистанци: Отмъщавах за смъртта на колега

  • 16 март 2012 09:55

  • 1921
  • 2
Убиецът на 16 - те афганистанци: Отмъщавах за смъртта на колега
©

Американският войник, който уби 16 цивилни в Афганистан, е отмъщавал за смъртта на свой колега, предаде скайнюз.

Според адвокат на военния неговият подзащитен заявил, че ден преди клането в неделя сержантът видял как мина откъсва крака на негов колега. по-късно пострадалият е починал от раните си. Юристът твърди, че 38-годишният мъж е бил на два пъти раняван в Ирак, което е довело до трайни психически травми. Мисията в Афганистан е трябвало да бъде последната за кариерата му в армията на САЩ и той и семейството му били информирани за предстоящото му завръщане.  Адвокатът също така отрече войникът да е имал проблеми с алкохола

Според в. "Ню Йорк таймс", който се позовава на източник от Пентагона, убиецът по време на престъплението си е бил пиян и преди това се е скарал с жена си по телефона.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1921 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ace of spades

2013.08.09 | 01:42

2
промити американски мозъци! Ако следваме логиката на този фанатик и ако трябваше да се отмъщава по същата схема 16 за 1 . То цялата държава САЩ трябва да бъде избита заради смъртта която е донесла на всички народи по света(народите в близкия изток, Япония , Виетнам , Корея).Не може да има държави с привилегии, "забраняват" на някой държави да имат ядрено оръжие , а те самите произвеждат.Наивност , арогантност и зло , това е САЩ и най-близките й партньори.

2013.08.09 | 01:42

1
Забрави коренните жители на северна Америка т.нар. индианци. Те са първите избити от демократичните американци.

Добави коментар

Водещи новини