ГЕРБ: В БСП много бързо всички получиха амнезия

  • 15 март 2012 08:06

  • 1292
  • 2
ГЕРБ: В БСП много бързо всички получиха амнезия
©

Въпросите за Хохегер не произлизат от ГЕРБ, а идват от Австрия, където случаят се разследва от специална парламентарна анкетна комисия. Това каза в интервю за БНТ Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, заместник - председател на ПГ на ГЕРБ.

По думите му, ГЕРБ няма никаква полза от този скандал, а иска единствено да излезе истината наяве.

Със сигурно управляващата партия ще предложи да бъде създадена анкетна комисия по случая "Хохегер", заяви Николов и поясни, че решението е в ръцете на Народното събрание.

Според зам. - председателя на ПГ на ГЕРБ, се появяват много въпроси, а отговори няма.  Той заяви, че един от тези въпроси е защо са давани пари, за да се рекламира Пловдивския панаир. "Интересно е какво е трябвало да направи този австриец, а не е било платено на български лобисти и PR - и", каза още Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, и добави, че уж в БСП не обичали лобистите, а точно такъв са си избрали.

Николов каза още, че доста бързо ги е хванала амнезията в БСП относно това дали се е състояла една вечеря, а иначе си спомняли как раздавали насам - натам пари по време на Тройната коалиция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1292 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.07.25 | 10:10

2
Тоя Хохегер мяза на дърт педал ,ясно защо , Сер гей му е наброил пачките.
Долу ГЕРБ

2012.07.25 | 10:10

1
Близката на министър ан вътрешните работи и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов Росица Велкова е човекът, който е представлявал лобистката компания у нас, – съобщи електронното издание OffNews.bg. Росица Велкова е била управител на „Хохегер БГ“ от ноември 2008 до лятото на 2009 г., сочи справка в Търговския регистър. Велкова е учредител на ГЕРБ и един от авторите на управленската програма на партията. Публикация на сп. „Тема“ от 26 февруари 2009 г. я определя като един от “идеолозите на герберизма”. Според публикация в Computerworld.bg. от 6 юли 2009 г. Велкова е координатор на ИТ екипа на ГЕРБ, който е подготвил стратегията на партията за информационни и комуникационни технологии преди парламентарните избори. Стратегията е писана точно по времето, в което Велкова представлява австрийския лобист у нас. На среща с представители на IT бизнеса у нас по това време ГЕРБ я представя като бъдещия министър на информационните технологии. Идеята за такова министерство е обявена на 25 януари 2009 г. на кръгла маса в Благоевград, на която присъстват представители на ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел“. Такова министерство така и не е създадено. Обяснение защо ГЕРБ се отказва от идеята, никога не е давано официално, а неофициалните слухове имат твърде жълт оттенък.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини