Мис Крокодил се събра с Бередин!

  • 02 март 2012 14:00

  • 7605
  • 6
Мис Крокодил се събра с Бередин!
© Булфото

Антония Петрова сподели, че отново е с руския бизнесмен Александър Бередин. Въпреки че наскоро каза, че има нова връзка с тайнствен мъж, явно въпросният любовник е бил той.

Като причина за събирането с руснака, миската изтъкна, безкрайната му любов и хилядите жестове, които правел за нея. Манекенката не пропусна да се похвали с неколкократните му предложения за сватба, които тя не приемала. Антония добави още, че винаги в една връзка единия обича повече и в тяхната това бил Бередин. В ''На кафе'' по Нова телевизия Антония разкри, че е променила цвета на косата си, за да бъде по – огнена и да изглежда по – темпераментна.

Мис Крокодил за сетен път се заяде с хората, които не одобряват любимите й животински палта и шапки. Петрова ги нарече неуки и с подигравка призова нападащите я да се информират. Антония отново се впусна в продължителни обяснения какви точно са животинките, които носи на главата си, като и сега подчерта, че ги обича, но най вече мъртви.

Антония Петрова ''скромно'' призна, че постоянно готви за Бередин и е доста добра кулинарка. Петрова сподели с Гала, че Александър е дошъл в България заради нея, тъй като я обожавал. Манекенката каза още, че е напуснала работата си в известната нотариална кантора, заради по-добро професионално предложение. Мис Крокодил заяви, че вече е част от известна фирма за финанси и инвестиции, чиито клиенти били известни бизнесмени.

Антония не пропусна да се похвали, че длъжността й не е каква да е, а управител. Поради тази причина манекенката си позволявала да носи дънки в работния ден, въпреки престижната фирма, за която работи, , пише hotnews.bg.

Последвайте канала на

7605 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Мистър Крокодил

2012.05.02 | 19:18

6
да ви ева жълтия сайт хаха
Сериозна възможност!

2012.03.06 | 09:36

5
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

2012.03.06 | 09:36

4
aaa,az 6te ia naeba be,kakvo i e krokodilskoto?
Току-виж не е лъжа?

2012.03.06 | 09:36

3
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510
луд

2012.03.05 | 18:13

2
до един месец ще бъде изяден!крокодилите не стоят гладни!пази боже че не е в къщи!ще си лея куршум!
кро

2012.03.05 | 13:58

1
не мис,а само КРОКОДИЛА се събра с .....,нека поне малко да е реалистично

Добави коментар

Водещи новини