Зеленогорски отново кандидат-кмет в Плевен

  • 10 май 2011 12:25

  • 2539
  • 0
Зеленогорски отново кандидат-кмет в Плевен
©

"Найден Зеленогорски има правилната позиция, че централата в Белене не гарантира безопасността на българските граждани и при това положение не може да бъде строена". Това мнение изрази пред плевенски журналисти лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Според него плевенският градоначалник е прав, защото никой не може да рискува здравето на хората в Плевен. "Може ли някой да си позволи това нещо? Вижте какво стана в Япония. Кой строи в земетръсна зона атомна централа? Да сте видели друг такъв проект по целия свят извън Белене? Няма друг", каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Лидерът на СДС коментира и изявлението на премиера Борисов, че кандидатът за президент ще бъде обявен през август с думите, че се притеснява ГЕРБ да не изпуснат регистрацията за изборите, предвид датите, на които ще обявяват своите кандидати.

"Ние имаме своя кандидат на СДС, който е една сериозна личност - Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в е много разумен човек. Имаме и много силен кандидат за кмет на Плевен за пореден път - Найден Зеленогорски. Така че ние сме си свършили своята работа, да му мислят ГЕРБ", каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на пред Дарик радио.

Днес Плевен е домакин на изнесено заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС.

Последвайте канала на

2539 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини