Харесайте facebook страницата ни

Удар за Алисия - съдът връща сина й на Божинов

© Булфото

Сериозен удар по Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в ... към профила стяга Районният съд в София, който гледа делото за издръжката на сина й Валери, заведено от бившия й мъж Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на ... към профила .

На фолк певицата ще й се наложи всеки месец да праща хлапето в Италия, където за него да се грижи така омразната й Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в ... към профила .

Очаква се това да бъде едно от решенията на съда, който в сряда заседава за последно по междузвездния процес. До 30 дни Темида ще излезе с решение.

Майката, която претендира за 10 хиляди евро на месец, не се яви на делото, научаваме от "Уикенд". Съдийката изслуша социална работничка, която е проучила дали 4-годишният Валери е подложен на стресови ситуации около раздялата на родителите си.

Служителката на социалните служби е препоръчала на съда да присъди следното: за по 1 седмица в месеца детето да пътува до Лече при баща си до навършване на 7-годишна възраст. След което – по 10 дни на 2 месеца, за да не се пречи на образованието му.

Това обаче никак няма да се хареса на чалга дивата, която неведнъж е изтъквала, че няма да позволи синът й да расте в обкръжението на Николета.

Фолк звездата имаше дори претенции, когато детето й е при татко си, той да му наема хотел, за да няма пряк достъп да новата му жена, която щяла да му бъде лош пример, пише hotarena.net.

Нито Николета, нито Божинов обаче са лош пример за малкия Валери, изтъкнала пред съдийката социалната служителка вчера. Тя споделила, че по време на разговорите си с наследника на разпадналата се двойка, хлапето нямало търпение да се вижда с баща си и съпруга му.

Коментари
Коментари (19)
Коментирай
(гост)
28.01.2013 | 14:38

Aбе вие жените какво си мислите,че като пръднете едно дете и то само ваше?

Рейтинг:
 
33
ivan (гост)
24.02.2012 | 22:22

Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава чрез нас.Ето и линк през който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=eaa71b70

Рейтинг:
 
42
bbb (гост)
28.01.2013 | 14:38

и аз не бих си дала детето да ми го пипа онази гнусна пача дето е минала половин Пловдив и София. Ужас.

Рейтинг:
 
18
И двете чадо са един дол дренки (гост)
28.01.2013 | 14:38

А Алисия каква е ? Знаеш ли кои ги запозна с Валери ? Коко Динев ги запозна,а тя рабоше при него като някаква по-скъпа курва,пускаше я само на хора,с които има общ бизнес.Като незнаеш недей да говориш. И Алисия и Николета са курви,спор няма в това,но пък защо да не се възползват от Валери,който има коефициент на интелигентснот малко над 10,така че...

Рейтинг:
 
10
1 2
 
Добави Коментар