Вихра продала агенцията си за запознанства

  • 23 февруари 2012 19:51

  • 5684
  • 0
Вихра продала агенцията си за запознанства
© Интернет

Популярната тв водеща Вихра Петрова се оказа не само известна телевизионерка, но и амбициозна бизнес дама.

Още преди да бъде уредена от бившия си съпруг Иван като водеща в „Станция Нова“ Вихра имала собствен бизнес финансиран от Христов.

Тъй като на тв водещата й било скучно да си стои само у дома, заедно със своя приятелка решили да открият агенция за запознанства. С финансирането на проекта се нагърбил Иван, а двете дружки се заели да си осигурят пазарна ниша. С времето амбициозните дами дори придобили известна популярност, като в крайна сметка успели да свържат няколко двойки за постоянно. В последствие тв водещата се отдала изцяло на работата си в телевизията и продала бизнеса си на друга фирма.

За работата си в агенцията Вихра разказва с известна носталгия. Към нея и съдружничката й се обръщали хора от 18 до 81 години. Повечето им клиенти обаче се оказвали мъже и жени на средна възраст, амбициозни в работата си, но твърде заети, за да отделят време за срещи и социални контакти. По времето, когато Вихра работи в агенцията си се родили 5 бебета и поне десетина двойка и до днес са заедно. А някои от тях и до днес поддържат връзка с бившата „отчаяна съпруга“, пишат от „Блиц“.

По повод изискванията на дамите към техните половинки Вихра разби мита, че българската жена е меркантилна. Клиентките на агенцията й настоявали за инициативни, културни и интелигентни партньори, а господата за спокойни и не прекалено еманципирани жени.

Последвайте канала на

5684 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини