Телевизии цензурират клип на "Хората от гетото" срещу Бойко Борисов (видео)

  • 23 февруари 2012 12:02

  • 16579
  • 39
Телевизии цензурират клип на "Хората от гетото" срещу Бойко Борисов (видео)
©

Ghettoman, IMP и МЕЧОКА ‬предизвикаха бурни реакции в интернет обществото с новата си песен "‪Майка България‬" и видеото към нея.

Поради тежките политически послания в него телевизиите са отказали да излъчат парчето.

Ghetto Productions посвещават видеото към парчето на наскоро починалия свой колега и приятел Ясен "G Dogg" Иванов,  на българския народ, изтерзан от 22 години преход, както и на всички онези 1 700 000 българи, напуснали България в търсене на по-добър живот.

Видеото подкрепя предстоящите протести против високите цени на горивата, който ще се проведе на 26.02.2012 от 15 часа пред парламента.

Музиката на "Майка България" е дело на Петър "Ghettoman" Петков, а видеоклипът е заснет от Васко Теслата.


Последвайте канала на

Борислава Борисова
16579 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2012.02.27 | 17:06

32
На 17 март безобразията на България ще излязат на протест! венСЕРЕмос дрогари
:(

2014.09.05 | 00:41

39
Това "дрогари" откъде иде? От дрогата дето си шмръкнал ли?
Антимутра

2014.09.05 | 00:40

38
БОЙКО,ДАНО ПУКНЕШ, МУТРО МРЪСНА!
tynesider

2012.02.25 | 15:04

14
Радо, Бойко ако беше като Хитлер досега да сме на 2-ро, 3-то място по приходи в Европа. Вземи прочети малко история и не се излагай...
АНТИ-"Führer"

2014.09.05 | 00:39

37
не знам кой ТЪПАНАР ти е е...л, но твойто „сравненние“ на „ББ“ с „Хитлер“ ако беше правилно.... тогава такива като тебе/вас щяхте да бъдите в „реално ГЕТТО (махала)“ или т.к. .... ARBEITSLAGER, за да бъдете научени - не как се чака да ми падне работата в ръцете, а как сам да си търся работа и да не обвинявам постоянно „другите“,че никой не ме „оценява“какъв „Гений“ аз съм бил!!! Затова щтом още не сте си изпили „умът с сливовичката“.... благодарите на „ГОСПОД“, че „ББ“ не е „ австрйският Хитлер“ !!!
Радо

2012.02.25 | 15:04

13
Хитлер се е опитвал да претопява нации в газови камери същото го прави и Боко-Тиквата само разликата е че ни държи в мизерия докато предадем богу дух. Сигурно любимият му роман му е "Аз Фюрерът"
internet...

2014.09.05 | 00:39

36
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
ГЕРБ-МАФИЯ

2014.04.27 | 01:12

35
ГЕРБ, най- после стана ясна тяхната политическа програма- защита на лобитата, които ни помогнаха да дойдем на власт. Не е кой знае каква изненада, тъй като всички преди тях правеха същото. А не трябваше да е така! Бойко и хората му трябваше да изненадат приятно българите. ГЕРБ – една партия, сформирана около светлата личност на г-н Борисов. Кои всъщност са тези хора, никой не знаеше. Оказаха се просто едни нагаждачи, Дори ГЕРБ не обръщат внимание вече на лидера си търсещи начин да влязат във властта и да се облагодетелстват. А и да помогнат на свои близки да се облагодетелстват. Ето някои от най- скандалните лобистки гафове на ГЕРБ. Цецка Цачева, юристката от Плевен не се ползва с голямо уважение в родния си град. Кметът Найден Зеленогорски лично е изпращал писмо до Бойко Борисов, за да го посъветва да не разчита на леля Цецка, тъй като тя е готова да погази професионалната етика, но да си напълни джобчето. Бат Бойко обаче не просто не го послуша, но и я направи шефка на парламента. Няколко месеца по- късно става ясно, че напористата плевенчанка вече е наредила съпруга си на висок пост в „Булгартабак”. Светлин Танчев, който освен че отговаря за европарите, се оказа и много разкрепостен в мисленето си. Става въпрос за скандалната промяна на закона за Цецка и Фидоска - плевенско- монтанската ламя наркотичните вещества. Тогава ГЕРБ много хитро се опитаха да погазят закона и да подменят текст, вече гласуван в народното събрание. Услугата беше чисто обслужване на алкохолния милиардер Миню Стайков. Позволи се реклама на наркотици, но ако името им е сменено с някой по- алегоричен синоним- точно случаят на водка „Мери Джейн” и листенцето марихуана на етикета. Монтанското чудо на природата Искра Фидосова също най- безцеремонно проявява нахалство. Нотариуската се опита да прокара специален закон, обслужващ нейният личен интерес- нотариуси, избрани за народни представители, да могат да продължат да работят в канторите си. Номерът не мина, но дебеланката пак си прави, каквото си знае – макар и незаконно, продължава да обслужва клиенти в кантората си. Гласуването на закон за ГМО- тата челно сблъска няколко лобита в ГЕРБ. Екоминистърката Нона Караджова се опита, чрез измама, да разреши генно- модифицираните организми у нас. Тънката й лъжа, че така иска ЕС обаче не хвана декиш и кампанията на Караджова пропадна.

2012.02.28 | 13:00

34
ЕБАХ ТИ ПОДКРЕПАТА - НА ПРОТЕСТА ИМАШЕ ПО МАЛКО ХОРА ОТ КОЛКОТО НА ВИДЕО КЛИПА НА ТИЯ ОРЪФЛЯЦИ
някой

2012.02.26 | 09:28

28
тоя "певец "да беше си свалил ланците като реве срещу мизерията!
do 27

2012.02.28 | 08:55

33
Тоя певец има достатъчно пари и въпреки това прави нещо за хората в България. А ти си истински "Българин" и плюеш, че е по-лесно.
krassen777

2012.02.25 | 23:53

23
Браво момчета! Събуждайте българския патриотичен дух! Жалко, че много хора ги е страх и подвиват примирени опашки. Ще се намерят и такива, които отново ще блокират социалните мрежи, като едни "Поп Кръстьовци" за някой жалък лев. Колкото и малко да са ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, ХУБАВО Е КОГАТО СА ЕДИННИ!!!

2012.02.27 | 13:34

31
Патриотизмът никога не се е изразявал чрез просташки изцепки, крякане, високопарни лозунги и подскачане насам и натам. Но, разбира се, съществуват хора, на които им се плаща за да ви накарат да вярвате, че патриотизмът е именно това. Тълпата от говеда е полезен инструмент в ръцете на умен и предприемчив човек с бизнес нюх.

2012.02.27 | 13:34

30
Клипът трябваше да се казва "Хората от панелното гето" - върховото постижение на соца!
Долу ГЕРБ!

2012.02.27 | 13:34

29
Марш, от тука бе гербераст!-26.02.2012-"протест срещу цените на горивата"-17.03.2012-"Национален протест срещу безобразията в България"
БОКО-ТИКВАТА

2012.02.26 | 09:28

27
МАДЖО: Направихме Бойко милионер Георги Стоев Чак сега зацепих, че атентатът срещу Пехливанов съвпадаше с встъпването в длъжност като главен секретар на Бойко Борисов. Направо си беше в първия му работен ден. Маджо на секундата улови мислите ми. - Не сме чакали Бойко. Знаеш, че в тези неща няма ден и час. Просто, когато излезе удобен момент. - Дори на мен ми е кофти, че ще му навредим на момчето. Първият работен ден и да те посрещнат със стрелба с гранатомет в град като София, никак не е приятно... - направи се на сериозен Бай Миле. Спогледаха се с Маджо и отново се разсмяха силно: - Дай да не го лъжем Жоро, наш човек е! - Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи в длъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле. - Все пак ние го направихме човек. Ако има милиони, то е благодарение на нас - с леко завистлив тон продължи той. - Така че, сега ще връща услуги - удари по стената Маджо. - Още утре му се обади, Милчо, да свали разработката от теб и да разкара тия куки, така не можеш да си вършиш работата. - Нема проблеми с него - намигна важно Бай Миле. Замислих се, че преди около два месеца с Пехливанов се забавлявахме, като разбрахме, че Бойко Борисов е подал документи за работа в НСО и са му отказали поради факта, че е прехвърлил възрастовата граница. Малко по-късно Стуканьов ми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили още повече. "За какво му е този Бойко?- бях подхвърлил тогава. - Той е най-обикновена шушумига." " Да, ама скоро ще се променят нещата - отговори ми тогава Стуканьов. - Щели да го правят главен секретар на МВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил на среща с Маргина, Димата и Маджо и им е казал, че иска изравняване на процентите в общия им бизнес заради промяната в статута. Маргина и Димата се ядосали от наглостта му, но Маджо ги успокоил и тримата. Обещал на Бойко да му вдигнат процентите срещу гаранции, че спокойно могат да си разчистят сметките с враговете си, без никой да им търси отговорност." Тогава си мислех, че това са поредните глупости на Крейзи или че е повярвал на фантасмагориите на шефа си. Но като видях наистина, че Бойко стана главен секретар, се убедих, че информациите на Стуканьов са достоверни. А това, че Маргина и Димата са побеснели, изобщо не ме учудваше. Знаех, че преди години Бойко ги бе подразнил и двамата лично го бяха пребили. Всичко това беше станало, защото той не отчитал пари от охранителната си фирма "Ипон". Тогава отново го бе спасил Маджо, като ударил с юмрук по масата и наредил за в бъдеще да не го закачат. Нямах представа защо тогава Маджо го бе защитил, но сега определено пъзелът ми се нареждаше. Този ход на Маджо бе доста добър. Бе заложил на печелившия кон. И с него смяташе да спечели всички надбягвания. Самият аз не знаех много за Бойко. Често идваше на наши събирания заедно с Пашата. Държеше се надменно. Каквото, между другото, беше поведението на всички хора на Румен. Не бях наясно защо хората му винаги страняха от организацията, макар че бяха част от нея. Може би заради това, че като бивша барета градеше организацията си по полицейски стереотип. А засечехме ли се с Бойко, се чувствах като малко дете, извикано при кварталния. Маниерите му бяха полицейски и това ме изумяваше, все пак знаех, че е пожарникар. Чeсто ми идваше да му шибна един, но щеше да стане голям проблем и Пашата и Поли да се скарат. Иначе и Поли не броеше Бойко за човек. Беше се излъгал да отиде на един рожден ден на половинката му Цветелина. Още на вратата управителят на заведението им предложил специално помещение за охраната по идея на Бойко. Естествено, охранителите се зарадвали, че ще ядат и пият на воля, далеч от погледите на шефовете си. Към края на вечерта сервитьорите ги бяха сюрпризирали много неприятно. Минали покрай всеки, записали кой какво е ял и пил и им изготвили индивидуални сметки. - Ние сме гости на рождения ден на Цветелина - възроптали някои от тях, като повикали управителя. - Няма такова нещо! Бойко каза, че гостите са в другата зала. Едно от момчетата на Поли нямало никакви пари и се принудило да поиска от шефа си, като му обяснил случая. Той веднага демонстративно напуснал рождения ден. Оттогава на Бойко му беше излязъл прякора Бойко Ларжа. И всички охранители го презираха. Поли, който никога не прощаваше, измисли начин как да го унижим. По това време Бойко държеше едно двуетажно кафе в една пресечка на "Граф Игнатиев". Казваше се "Long John". Всяка вечер цялата бригада се събирахме там. В продължение на седмица правехме големи сметки, след което не плащахме. Все казвахме: "Утре ще оправим нещата." Накрая се появи един от съдружниците на Бойко, който отговаряше за кафенето - Пламен Тачев от Червен бряг. И той като приятеля си беше бивш пожарникар и каратист. Трябваше му около половин час, за да се осмели да ни заговори. Когато все пак го направи, едва успя да смънка няколко думи. Беше пребледнял от страх. Направихме се, че не го забелязваме. По-късно разбрахме, че Бойко бе изложил проблема си пред Пашата, а той от своя страна се бе опитал да се разбере с Поли. - Не се притеснявай, Румене! За в бъдеще няма да правят така! - изхилил се Поли. - Колкото до сметката, нека и Бойко веднъж да почерпи - приключил разговора той. Макар и да смятах Бойко за обикновена шушумига, имаше един случай, който ме бе убедил, че съвсем не е толкова безобиден. Преди години неговата фирма бе поела инкасото на Банка за земеделски кредит. Един от служителите му успя да открадне 500 хиляди марки и изчезна безследно. Естествено, като шеф на фирмата, вината трябваше да поеме Борисов. По това време такива пари той не бе виждал и на снимка. Направо се разболя от нерви. Вечният му покровител Румен Пашата бе възстановил парите на банката, но се очертаваше да му робува за цял живот. Съдбата обаче се оказа благосклонна към Бойко. След време намериха крадеца мъртъв. Никой не вярваше на версията, че се е самоубил. А пък и Бойко не се опитваше да я поддържа. Оттам му бе излязло и името на твърд и отмъстителен мъж. Тази версия бе за по-непросветените. Хората от по-близкото обкръжение знаеха, че Бай Миле е самоубил охранителя. Именно оттам започна голямата им дружба с Бойко, която продължи до последния му ден.

Добави коментар

Водещи новини