Асдис Ран официално се разведе

  • 23 февруари 2012 10:34

  • 16928
  • 1
Асдис Ран официално се разведе
©

Исландският модел Асдис Ран официално се разведе със съпруга си Гардар Гунлаугсон - бивш футболист на ЦСКА.

Съдебното решение е излязло днес, а новината съобщи самата красавица в писмо до медиите. "Ледената кралица" се извини, че не е била откровена с журналистите по повод предстоящата раздяла с Гардар, но обясни това с желанието си да не нарани чувствата на трите им деца.

"Потвърждавам, че със съпруга ми се разведохме. Двамата бяхме заедно в продължение на 9 години, изпълнени с любов и уважение, но в последната година животът ни тръгна в различни посоки и преценихме, че е най-добре да сложим край на брака си. И занапред ще запазим приятелските си отношения. Разводът след толкова продължителна връзка се преодолява трудно, затова искам да помоля медиите да се отнесат с разбиране", пише Асдис, която добавя, че няма да дава интервюта по темата в следващите дни.

Асдис, която днес гостува и в предаването "На кафе" се оплака, че заедно с майка си сложили опасните френски импланти. 400 жени в Исландия са жертва на фирмата Поли Имплант. Майка ми дори имаше рак на гърдата, но не мога да потвърдя, че имплантите са причината, сподели Асдис.

Последвайте канала на

Novini.bg
16928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сериозна възможност

2012.02.24 | 11:47

1
Нов портал търсачка обещава да дели всеки месец 50% от приходите си с регистрираните потребители.Старта е след месец и в момента сайта набира огромна популярност.Регистрирай се и ти, покани приятели и печели!Става за минута и този път не е празна работа!Убеди се!Твоята покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

Добави коментар

Водещи новини