Вихра и Милан Кузов с тайна квартира в Суходол

  • 20 февруари 2012 21:43

  • 11108
  • 2
Вихра и Милан Кузов с тайна квартира в Суходол
© Интернет
Водещата Вихра и режисьорът от БНТ Милан Кузов си наели тайна квартира в софийския квартал Суходол, където да консумират забранената си любов.

Това станало още в началото на връзката им преди десетина години, разкрил колега на Кузов пред столичен вестник. После брюнетката се залюбила с тв продуцента Иван Христов.

В началото тя не била уверена в чувствата на тв опосума и заложила на сигурно – още известно време продължила да се вижда с Кузов.

Панаирите с развода на Иван и Вихра и аферата на “отчаяната съпруга” с Кузов станаха тема номер 1 в коридорите и бюфета на БНТ.

“Вихра се жалва и рони сълзи, че съпругът й изневерява с Ирина Сарачинова, а тя също му сложила рога”, възмущават се телевизионери. И съчувстват на жената на Кузов – Габриела, стар кадър на “Сан Стефано”.

Изневярата му скандализирала служителтие в БНТ – всички виждали как режисьорът кръшка на жена си на общото им работно място, пред колегите им.

За подновените им рандевута разбрала преди половин година и жената на Кузов. Тя не издържала поредната му забежка и го натирила.
Дъщерята на Милан Кузов – младата актриса от “Забранена любов” – Яна Кузова, отказа да коментира семейната драма.

Последвайте канала на

11108 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
P.

2012.08.04 | 02:21

2
цяла България разбра,че оператора от БНТ който уж е написал това писмо до Иван не съществува-това са сценаристите на които им плаща Иван за да съчинят всичко това за да омърсят Вихра. Всеки отчаян мъж попаднал в ситуация на критики и без подкрепа от близки хора иска да се прави на жертва пред медиите.След 2-3год. Иван ще напише същия сценарии и за Ирина. Всяка разведена жена с дете знае,че парите от издръжката за детето са бодил в месечния бюджет,но това е наказанието на бащата на детето им.
Нони

2012.03.23 | 21:49

1
Рано или късно, всичко излиза на яве. Дано само не излезе, че детето е Кузов...пу пу, да не дава Господ, че съвсем ще побъркат Иван. Детето е невинна жертва на АЛЧНА майка, която всячески предизвикваше Иван, да направи това изявление при Карбовски.

Добави коментар

Водещи новини