В "Пирогов" изпращат с касов бон "Заповядайте пак!" (снимка)

  • 16 февруари 2012 19:47

  • 5109
  • 3
В "Пирогов" изпращат с касов бон "Заповядайте пак!" (снимка)
©

Касовите бонове от „Пирогов” се издават, придружени с любезната покана "Заповядайте пак”, отпечатана на тях, сигнализираха възмутени граждани.

Снимка на касов бон от "Пирогов", издаден на 15 февруари, обиколи социалната мрежа „Фейсбук” и предизвика гневни коментари.

В здравното заведение дори нямат представа за гафа. "Напишете, че ще махнем надписа и ще сложим "Повече не идвайте тук”, каза лаконично пресаташето на "Пирогов" Стоян Узунов.

В пълно неведение се оказаха и представителите на фирма "Валентино сервиз 2", която е монтирала техниката в здравното заведение. "Не знаехме за това. Подобни надписи на касови бонове са зададени фабрично при производството на самия касов апарат. Могат да се променят или махнат по желание на клиента. Още утре ще изпратим наш техник, който да промени зададените настройки на касовите апарати”, обещаха от фирмата пред БЛИЦ.

Бившият шеф на "Пирогов” доц. Спас Спасков също остана изненадан от надписа. "Това е забавно, сигурно нещо не са видели колегите или не са обърнали внимание. Дано хората го приемат с чувство за хумор", коментира той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5109 3

Коментари 3

Добави коментар
Ангелов

2012.02.17 | 09:43

3
А, в апартите бил проблема, дрън, дрън - те хората са си го написали и на сайта - Добре дошли! (http://www.pirogov.bg/)
godini

2012.02.17 | 09:43

2
Това е от години, доста години, още преди 8-9 години като си счупих китката и си платих пак със същия надпис ме подканиха. Ако искате разгледайте бележки на всички други болници в България - просто вниманието към детайла изобщо не е на почит в нашата родина и поредни фалове са денонощни... За радост си имаме далеч по-големи проблеми и на такива фалове просто се хилим :)))

2012.02.17 | 03:32

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини