Лейди Гага е била булимичка

  • 11 февруари 2012 20:25

  • 1950
  • 1
Лейди Гага е била булимичка
© Интернет

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в призна, че в миналото си е страдала от булимия.

Ексцентричната звезда разкри в свое скорошно интервю, че по време на тийнейджърските си години е искала да бъде слаба като балерина, затова често се е насилвала да повръща след обилно хранене. Тя мразела извивките на тялото си и недоволствала от факта, че баща й всяка вечер нареждал на масата спагети и кюфтета, които вредяли на фигурата й.

„Свикнах да повръщам след всяко по-обилно хранене, когато бях в гимназията. Тогава въобще не бях уверена в себе си. Исках да съм слаба и фина като балерина, а всъщност бях едно пищно италианско момиче, чийто баща сервираше кюфтета на масата всяка вечер", заяви Гага.

Изпълнителката дълго време страдала от хранително разстройство, но не споделяла с никого за проблемите си. Един ден тя осъзнала, че това, което прави, вреди на гласа й, и се отказала от вредния си навик да бърка с пръст в устата си, докато повърне изяденото.

В момента Гага се харесва такава, каквато е. Тя съветва всички млади момичета да живеят в хармония с тялото си и да се приемат с недостатъците си, тъй като никой не е съвършен.

Последвайте канала на

1950 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Adryana

2013.07.20 | 07:57

1
That's really thninikg out of the box. Thanks!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини