Бойко Борисов се намеси в споровете за ACTA

  • 02 февруари 2012 13:56

  • 2291
  • 2
Бойко Борисов се намеси в споровете за ACTA
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се намеси в споровете в обществото за ACTA.

На среща в кабинета му той е разговарял с депутати и интернет доставчици, както и неправителствени организации от IT сектора.

Постигна се конкретно разбирателство във връзка с така нареченото споразумение ACTA, обяви в кулоарите на НС депутатът Валентин Николов, който също е бил на разговор при министър-председателя.

След намесата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е стигнало до споразумение по конкретни текстове, които според доставчиците може да създадат проблеми.

При ратифицирането на това споразумение ще има резерви и ще се прилага сега действащото българско законодателство, обясни Николов като отхвърли възможността да се лобира за следене в Интернет.

Последвайте канала на

2291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
TONEV

2012.02.15 | 20:50

2
Сега ще ни направят като през социалзма, само че ще гледаме турски сериали по телевизията и ще слушаме това което пайнер студио или ара ни пуснат по някоя музикална програма, да не говорим че другите страни имат безплатна цифрова телевизия а у нас има 5 канала на кръст аналогови и сме вързани да плащаме за всичко а сега и АСТА ще ни ограничи защото премиерът е казал че българите не са толкова бедни, а по статистика ние сме най-бедната държава в европейски съюз е да всичко ние европейско само не и заплатите. Е кажете ми как да си позволиш да утидеш на кино или даси купиш музика с триста до петстотин лева заплата като не ти стигат да си платиш тока водата телефона кабелната и интернета като продадохме държавните предприятия, май сега ще продадем и свободата в интернет защото някои пак реши, че народното менение не му трябва и няма нужда да каже да обяни и да покаже текста на това което е готов да подпише и да обяви предваярително че ако бъде подписано ще ни лишът от малкото което е останало.
джъдж

2012.02.14 | 19:57

1
Г- н Борисов ,бийте по един шамар зад врата ,на Трайков и Рашидов и разпоредете /в крайна сметка ,всичко решавате Вие/ ,подписът на България под АКТА - споразумението ,да бъде оттеглен. Няма нормален човек ,който да видял текстовете на същото и да е съгласен с тях. Не ни правете крепостни селяни на монополистите ,моля.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини