Борисов прекарал закон заради Цветелина

  • 26 януари 2012 17:00

  • 20670
  • 64
Борисов прекарал закон заради Цветелина
©

„Два откровено лобистки закона се приемат в Народното събрание - законопроектите „Надин" и „Витоша ски", заяви на брифинг в кулоарите Петър Курумбашев от БСП.

Според него и двата законопроекта имат един и същи поръчител. „Става дума за една и съща икономическа група и това е начинът, по който се прави бизнес в България", коментира депутатът.
По думите му зад поправките в Закона за отпадъците и в Закона за горите стои лично Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Курумбашев отбеляза, че със Закона за управлението на отпадъците се цели дейността по изкупуване на черни и цветни метали да бъде фокусирана само в една фирма в България. „Има изискване да се създадат само общински площадки и само те да обслужват тази дейност.

Фирмата „Надин" вече е сключила договор със 140 такива площадки.

Въвеждат се и изключителни банкови гаранции за площадките за скрап и за фирмите, които са лицензирани, с което се убиват малки и средни фирми в този бизнес", обясни Курумбашев.

Според Антон Кутев от промените в Закона за горите биха спечелили двама души - Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав и Цеко Минев. Депутатът отбеляза, че в случая става дума за държавно финансиране от порядъка на милиони, огромни суми за всяка писта.
Кутев прогнозира, че със законопроекта „Витоша ски" се цели съсредоточаването на свръхголяма дейност само в една фирма.

Според Петър Курумбашев със Закона за горите на управляващите може да се случи същото, което се случи със Закона за ГМО и със шистовия газ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
20670 64

Коментари 64

Добави коментар
злобара

2012.06.20 | 03:37

64
Цеко Минев е добър човек и прави доста за развитието но бг
Криси

2012.06.20 | 03:37

63
Бе вие сте много интересни,ще довършел БГ...ми какво правите тук като сте толкова отчаяни!Цеко направи писти...туристите се увеличиха двойно...,а вие го плюете,че Бойко закони му пишел..Вие добре ли сте?!Какво искате?Стягайте си багажа и се махайте...
Bai Kur

2012.01.30 | 11:29

42
Kyrvo ot sobstwenata mi durjawa li me gonish?Kakwo prawi we gugudke boiko, da ti kaja li kakwo prawi?Boiko stroi patishta zashtoto ot tqh se lapat nai mnogo pari, koito posle ne mogat da se prosledqt.Boiko falira izkustweno bulgartabak, kremikowci i kakwo li oshte ne za da go prodade na negowi ortaci.Po wreme na kriza poharchiha milioni ot parite na danakoplatcite za reklamnata si predizborna kampaniq.Dadoha otnowo milioni za reklamniq grad na gerb- burgas, moje i na wid da e ewropeiski i da ti e kef kato otidesh, no powqrwai mi w burgas e edna ot nai golqmata bezrabotica i niski zaplati, a e po skypo ot sofia.
албенка

2012.06.20 | 03:36

62
стига глупости, ако не е за цветелина, ще е за някой друг. Само си измислят медиите и комунистите глупости, щото знаят само да викат, но като трябва да се върши нещо, изчезват.
lilia

2012.06.20 | 03:36

61
стига бе, разбиха ги хора, дето се мъчат нещо да направят - само ги овикват. Иначе тия, дето нищо не правят и седят встрани от прожекторите, се появяват само да оплюят и после бягат.
ина

2012.06.20 | 03:35

60
Много му завиждат на Цеко Минев оставете човека да направи нещо добро за страната ни

2012.02.06 | 00:09

59
Тия всичките надолу дето са се изказали за него да не работят за него, или им е платил да го величаят, или е един и същ човек писал се с различни имена в 30 коментара. Те и морските курорти ги развиха. Така ги развиха, че сега там е пустош с хиляди недовършени и довършени празни сгради които никой не иска да купува дори и по-евтино отколкото са построени и идват само алкохолици на почивка. Пък да не говорим, че там е море, а не балкана.
Мирослав

2012.01.30 | 11:27

33
Абе вие ония ден откачихте при новината,че в България е на второ място по ръст на туризма,а днес са ви криви хора като Цеко Минев,чиято в голям процент е заслугата за това!

2012.02.06 | 00:08

58
На кой туризъм сме на второ място, на алкохолният може! Те затова ли хотелиерите постоянно ревът и фалирват? Виж ако бяха взели да почистят пътищата като падна малко сняг и курортите и пътищата им бяха блокирани и туристите се отказваха тогава бих повярвал, ето това би било за мене грижа за туризма.

2012.02.06 | 00:08

57
Големи сте продажници. Готови сте да продадете единствената останала частица чиста природа в родината ни България, за да оближете гъзовете на шепа милионери, които не ги е грижа за вас ами гледат само как да се нагушят още повече и как още повече да ви заробят и превърнат в роби. Кое от тия неща не е така, айде оборете ме, живота, действителността и липсата на морал в България не са ли ви научили вече и не са ли ви отворили очите. А това, че се унищожават и последните частици чиста природа в България и никога повече няма да я имаме и ние и децата ни и всички поколения напред не ви ли избожда очите? И за какво?! Надявате се на някакви подаяния от милиардерите ли? Същите, които са станали такива благодарение на вас, но вие не сте, запитвали ли сте се защо?
мария

2012.02.06 | 00:08

56
продавали сме природата дрън дрън та пляс .... защо коментирате след като не сте запознати аз подкрепям проекта в полза на хората е
калоян

2012.02.06 | 00:08

55
и кой точно го казва това - точно тези, които си играха с Царя, който изсече хиляди декара гора в Рила. Къде бяхте тогава, господа социалисти и пшсевдоприродозащитници

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини