Валери Йорданов: Не се чувствам политически употребен

  • 24 януари 2012 08:08

  • 1215
  • 0
Валери Йорданов: Не се чувствам политически употребен
©

Степента на наказанието, което ми бе наложено от министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заради скандалната операция в Мировяне не е толкова от значение, а е знак, че има пропуски в моята работа. Това каза шефът на СДВР Валери Йорданов в "Денят започва" по БНТ.

Той сподели, че досега никога не му е било налагано наказание „мъмрене" и поясни, че го приема абсолютно заслужено. „Но това не ме отчайва, а всички трябва да си вземем една поука", каза Йорданов.

Петте кутии безбандеролни цигари, които бяха намерени в дома на семейството от Мировяне" обезсмисля всичко около подготовката и самата акция, каза шефът на СДВР. Той не прие за разумно да се смята, че полицията трябва да изглежда смешно в очите на гражданите.

По отношение на сигналите които постъпват в полицията има проверени и непроверени. В хода на проверката на един сигнал се установява неговата достоверност и резултатите,  които трябва да  се постигнат. Този сигнал така или иначе щеше да бъде проверен, въпросът е дали беше необходимо участието на специализираната група, заяви Валери Йорданов.

Според Валери Йорданов фактите, които са били налице са били достатъчни, за да се иска разрешение от прокуратурата за започване на акцията в дома на семейството в Мировяне.

Не се чувствам политически употребен, категоричен бе Валери Йораднов.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1215 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини