Станишев: Бойко Борисов да поиска оставката на Цветанов

  • 23 януари 2012 13:30

  • 1291
  • 4
Станишев: Бойко Борисов да поиска оставката на Цветанов
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да поиска оставката на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, защото това е единственият адекватен отговор на поредния случай на полицейско насилие и произвол.

Това заяви лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод намерението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да иска оставки в МВР заради недопустимото отношение на служители на реда към семейството от Мировяне, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Според Станишев неоправданото насилие над български граждани в момента се толерира от най-високо ниво и негов идеолог е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който така и не успява да гарантира сигурността и правовия ред в страната.

Лидерът на БСП с тревога отбеляза, че случаите като този със семейството от Мировяне са част от поредицата примери, в които съзнателно се гази закона. Цветанов използва полицията, за да демонстрира силов натиск върху граждани и да насажда страх. Станишев напомни за битото семейство от Кърджали и за нахлуването на служители на реда „погрешка” в частни домове.

Той изтъкна още, че е нарушен законът и по отношение на разследването на убийството на Мирослава Николова от Перник. „Чуваме спорадични извинения и закани за търсене на отговорност, но няма никаква промяна и репресиите продължават”, каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. По думите му управляващите продължават да използват полицията за политически цели. Станишев отбеляза още, че съмненията за политическа репресия, които се появиха по отношение на семейството, са показателни за страха, който ГЕРБ повече от две години насажда в обществото.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1291 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Даниела

2012.01.24 | 17:39

4
Пак се почна, Станишев не олицетворява тоталитаризма от 40-ти и 50-години, или пак се кефите на ГЕРБ и полицейщината и безумието...Предпочитам сегашното БСП пред всички долни личности от ГЕРБ
как ли

2012.01.24 | 14:12

3
Ти май доста си се облажвала при Станишката - интересно как ли?Като ги знаем кво крадене падна тогава, май така ще е било и сега мечтаеш пак да лапаш ,а - че то остана ли нещо бе?
хе хе хе

2012.01.24 | 14:12

2
Що не си го вземеш подръка и да си го заведеш в къщи да си градите имагинерния комунизъм а ,хе хе хе!Може и в Сев.Корея да отидете, или в Сибир - гейчето е свикнало да ближе руски гъзове, но виж за тебееееееее???? Тук никой не споменава Герб - само ти, интесно защо ли, може би от комплексарщина , може би от яд от загубените поредни избори???? А жалкото гейче кой го брои за нещо, освен няколкото явно платени коментиращи в червено - направо сте жалки
джъдж

2012.01.24 | 14:12

1
Поредния /крайно безсмислен/ опит на СерГея ,да обърне вниманието на общественото мнение ,върху собствената си компрометирана персона. Президент на ПЕС /помияр/ - ,моля ви се !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини