Откриха мъртъв изчезналия Станислав

  • 21 януари 2012 12:39

  • 26477
  • 32
Откриха мъртъв изчезналия Станислав
©

11-годишният Станислав от село Лагошевци, който бе в неизвестност от 4 януари, е открит мъртъв.

Това е съобщил пред "Стандарт Нюз" кметът на селото Тихомир Тошев. Тялото е открито в дол, който се намира по-далеч, но в землището  на Лагошевци.

От 4 януари т.г. вечерта полицаи и местни доброволци издирваха изчезналия Станислав. Ученикът излязъл на разходка с колело и беше видян от няколко души, включително и от кмета. След това изчезна и от него нямаше и следа. Полицията работи по няколко версии, една от които беше отвличане от кандидат-осиновител.

Станислав е едно от петте деца на местните жители Христина и Веселин. Семейството живее бедно, в къщата им от една година няма ток. Въпреки това, детето е посещавало редовно училище в град Димово.

От Областната дирекция на МВР-Видин запазват мълчание по случая. Работи се за разкриване на смъртта, както и за причинителя и.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
26477 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
W W W . O R I G I N A L N I . B E - - -КУПИ ФУТБОЛ

2012.01.23 | 20:00

32
W W W . O R I G I N A L N I . B E - - -КУПИ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА ОТ САЙТ № 1 В БЪЛГАРИЯ!!!

2012.01.22 | 22:28

31
всичките тениски в гъзъ да си набуташ, безмозъчно копеле недно. нон стоп свирки да правиш, в гъста сперма да се удавиш, мама ти смотана дееба.
На майка ти във фланелките!!!!!

2012.01.22 | 21:54

16
Абе ти срам нямаш ли, нищожество такова!? 11-годишно дете е мъртво, ти ми рекламираш шибания си сайт... Ти в ред ли си, бе??? Да ти изсъхнат ръцете дано! Нямам думи... Да почива в мир момчето...
Toreto

2012.01.22 | 22:11

30
tiq na6te tapi policai nqmali da si svar6at rabotata kakto trqbva i da otkriqt pone edin pat jiv otvle4en 4ovek. ina4e revat za pove4e pari i prava
Free Thinker

2012.01.22 | 22:11

29
Става дума за добре разгърната мрежа за търговия с органи. Мутри, лекари, МВР - затова изчезват младежи - минимално износване на напълно развити органи. Основните клиенти са от САЩ и Израел. Световният посредник - албанската мафия.

2012.01.22 | 22:11

28
На скоро прочетох книгата на Карла Дел Понте “Лов:Аз и военнопрестъпниците”. И ... може и да си прав !
human

2012.01.22 | 22:09

25
Това е най-вероятно жестоката и зловеща истина.. отвличане за органи. Полицията мълчи, родителите са бедни ... Бог високо цар далеко . То ли ,което очаква децата в Бъгария ?!
7

2012.01.22 | 22:10

27
От съботажи и негативни ситуации,независимо на каква цена ,най-голяма изгода имат опоненти те..жалко

2012.01.22 | 22:10

26
''сЪботажи'' понеже днес е събота ли ? Ако го беше написал вчера трябваше да е ''петъсажи''... Ако говориш за сАботаж да знаеш, че думата се пише с ''А'', а когато членуваш не пиши две думи, а просто добави члена към думата, напр. - опонент; опонентите !
Mi4kata pak

2012.01.22 | 22:09

24
11-godishen. Vizh go samo kakuv e na snimkata
Ето това се покрива и не се пише във вестниците

2012.01.22 | 18:29

11
. Къде са обещанията на Борисов, за съд над бивши политици и министри? Къде са обещанията на Борисов, за разваляне на , неизгодни за страната приватизационни сделки , сключени от предходни правителства? Къде е обещаната от Борисов ,реформа в съдебната система ?Къде е ,обещаното "смазване" на орг. престъпност? Защото в моят град , всеки ученик знае , кои са хората пласиращи дрога, кой държи проститутките , кой контролира продажбата на фалшиви цигари от цигани на всеки ъгал - БЕЗНАКАЗАНО... и т.н и т.н. Само МВР не знае, и не вижда. Ще изброя само най-крещящите морални престъпления на ГЕРБ:- Довършиха Кремиковци и си го купиха. Фалираха тютюневата промишленост с контрабандните контролирани цигари и си купиха Булгартабак.Фалираха БДЖ и са напът да си купят печелившата част от него.Продажбата на недвижима собственост на БДЖ още миналата година .( На кого е продаена , и къде са парите от продажбата?). Разтуриха Българската Армия , за да си купят имотите и. Лобирането за ВЕИ проекти на Цветелина Бориславова .Излъгаха миньорите, за да разсипят ТЕЦ-овете и да си ги купят. От държава най-голям износител на ел. енергия на Бълканите , сме на прага да купуваме .Строят само магистрали със съмнително качество,обявени за най-евтините,а оказва се най-скъпите,наливат само асфалт, защото от това може да се краде най-много и най-безнаказано...и още ...и още...Получиха наследство от 8 милярда резерв,не се разплатиха нито с бизнеса,нито за мотрисите, нито за нормално сключените договори...и го похарчиха(окрадоха) за 2 години до санитарния минимум,неизвестно за какво?!.И понеже няма какво повече да харчат и крадат от него ,щели да увеличат Външния ни дълг с повече от 3 милярда!?За тях дребния и средния бизнес,нормалния човек- БЪЛГАРИНА,няма никакво значение и никаква стойност! Той срам няма! За Него стойност има само Аз-ът! Ками сега ти , с какво ГЕРБ са по-добри от предишните? И ако се затрудняваш , АЗ ще ти кажа , Б.Борисов е БЕДСТВИЕ , по страшно и от Костов и Станишев, взети заедно.

2012.01.22 | 22:08

23
първо - резерва не е изчерпан.. има 4 милиарда.. и не са били 8 а 7 ако не се лъжа (1 милиард е сериозна сума за пренебрегване) второ - кремийковци са го закъсали много от преди герб.. армията - не само ГЕРБ я съкращава ами и предишните правителства.. като най големите съкращения не са от сега.. престъпността.. или по точно нарко монополите.. хах.. не си в час явно наистина какво се случи в последно време.. но в много градове фирмите са разбити и сега дори в софия и варна нещата не са на едно.. пето.. ако несе лъжа.. присъди има.. не са много.. но са повече от вчера.. 4 години за кмета на ямбол.. валио топлото за 10.. както и още няколко.. иззеха и доста имоти и пари от хора от които трябваше.. глобите и даъниците се увеличиха не в размера си а в количеството - просто защото се оптимизира събирането на пари от държавата.. та нали само така бюджет ще има.. не знам обяснявате ли си какво е да няма пари за бюджета на една страна и какво следва тогава.. Е ТОГАВА Е БЕДСТВИЕ НАИСТИНА.. за много неща си прав но за много други не си... не ви остроумнича.. но просто гледам обективно на нещата..и виждам че в омразата си към ГЕРБ забравихте колко недоволни бяха хората и по времето на коалицията и по времето на НДСВ и по времето на костов.. ся като гледате назаде и ви се струва голям рай.. но забравяте че тогава имахме развиваща се икономика за което спомагаше и една развиваща се СВЕТОВНА ИКОНОМИКА.. а сега единственото нещо на което сме свидетели е - СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И ВЛИЯНИЕТО Й ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ! протестирайте тогава когато има повод и отстоявайте мнението си.. но не бързайте да биете печат на тези които днес са тук и да забравите таКА лесно вчерашните.. защото така най лесно се манипулира човек.. не обръщайте всяко убийство на тема за Бойко Борисов.. ами нека бъде повод да се замислим какви зверове сме ние.. народа.. и че ако 80 процента от вас дойдат на власт ще крадат и те ;)
.....

2012.01.22 | 22:05

22
Shto za durjava ? tova e tretoto ili chetvurtoto takova ubiistvo sled otvlichane za poslednite 2 sedmici !!!!! Trupove vseki den kakvo stava ? MAinata mu i na Boiko i na Gerb i na pravitelstvoto i na cqlqta durjava! Abe tva nei e durjava tova e edno viensko kolelo-vurti se,smenq se cveta na kabinkata ama sichko si e sushtoto.Pitam pak kakvo e tova ! Bratq osuznaite se taq durjava nqma se opravi ako SAMI ne go napraite ! Nqma GERB BSP DSB SDS sichki sa edni i sushti-sichkite kradci koito vodqt nachaloto si ot BKP! Kva demokraciq kvi pet leva nqma takova neshto tuka! Tova e Bulgariq prez 21 vek prosto nqmam dumi da opisha-seki den si otiva nqkoi mlad jivot zashtoto prokletata durjava e bezsilna da se spravi.Za kakvo e pravitelstvoto,to e bezsilno prosto ot nego smisal nqma! vremeto na mirni prostesti e minalo buntove trqbvat.Svobodata i normalniq jivot kolkoto i jalko da e nqma da budat postignati bez da se prolee kruv v taq durjava ubeden sum veche.Vie reshavate dali iskate vsichko tova da produljava do bezkraq ili da se vdignem i da izvouvame tova koeto drugite narichant normalen jivot.Anton Donchev go e kazal-nastana vreme razdelno,vseki sam shte pravi svoq izbor......moite saboleznovaniq na semeistvoto na deteto
7

2012.01.22 | 21:58

21
Почивай в мир дете!
miami

2012.01.22 | 21:58

20
R.I.P malak

2012.01.22 | 21:58

19
Защо ли не се учудвам ..... R.I.P

Добави коментар

Водещи новини