Народното събрание било пълно с луди

  • 18 януари 2012 06:12

  • 2184
  • 1
Народното събрание било пълно с луди
©

20 депутати от сегашния парламент са луди. Това твърди в интервю за столичен вестник бившия министър на здравеопазването в правителството на Тройната коалиция проф. Радослав Гайдарски.

"Навремето посъветвах кандидатите за депутати да минават през психотест, защото някои от тях имат такива проблеми. Те обаче не са подложени на психотестове и в действителност в Народното събрание имаше и има хора, които заслужават да бъдат прегледани и да им се състави психокарта", казва още Радослав Гайдарски.

Той допълва, че знае имената на лудите народни представители, но отказва да ги съобщи, тъй като можело да ги съдят.

“Има много хора, които само като ги погледне лекар – специалист в тази област, разбира, че имат психични отклонения. Характерът им много често ги издава и такива хора не би следвало да бъдат избирани да депутати. Всеки един водач на листа обаче предпочита да се обгражда от хора, които са малко извън строя. И сега във всяка парламентарна група има такива”, казва още бившият здравен министър в правителството на Сергей Станишев.

Гайдарски смята, че в момента в прокуратурата нямало хора с психични отклонения, за разлика времето, когато тя се оглавяваше от Никола Филчев. Той казва още, че уволнената здравна министърка Ана – Мария Борисова не знаела къде се намира. "Тя просто не разбираше от никаква организация. Затова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бързо разбра с какъв човек си има работа и я освободи", твърди Радослав Гайдарски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2184 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
AC/DC

2012.01.19 | 20:30

1
Не зная колко са лудите, но със сигурност антисоциалните типове са повече.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини