Капка Сидерова: Искам оставката на Волен!

  • 17 януари 2012 08:12

  • 6951
  • 8
Капка Сидерова:  Искам оставката на Волен!
©

В момента съм щастлива от раждането на внучката ми Капка. Аз не съм пуритан, който да не разбира нещата от живота. Когато един човек е политик трябва повече да внимава с поведението си и да носи последиците от това което върши. Това сподели Капка Сидерова в предаването Тази сутрин по БТВ.

В началото бях наранена, което е нормално и човешко, но след това приех че такива неща се случват в много семейства. Не съм обидена. От 20 години сме заедно, при нас проблема е че не бяхме само семейство, ние живеехме като един тандем, бяхме заедно в журналистиката във в. Демокрация, планирахме повечето си книги, измислихме идеята за партия Атака, реализирахме я. Ние бяхме екип, който работеше добре като смазана машина, разказа Сидерова.

Опитвах цяла година да спася семейството си и да предотвратя последиците, които очакват партията, активистите и депутатите свързани с нас. Бях готова да простя изневярата в името на партията и това, което сме създали Имахме огромно доверие един към друг и не сме се лъгали през последните 20 години, каза Сидерова. Това беше групова тайна в парламента и редакцията, аз разбрах последна, разказа Капка. Имаше белези, но въпреки всичко е нормално да остана в шок от тази постъпка. Разбрах от медиите за изневярата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, както и снимките от лятото, където беше уловен от папараци, разкри Сидерова.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа няма никаква реакция към мен, не ме поздрави дори за внучето. Хората по-силно мразят и не могат да се издигнат над дребните неща. Пак от медиите научих, че вече не съм главен редактор на в. „Атака“, който създадох от нищото и цепих стотинката на две, за да тръгне. Не е вярно, че ГЕРБ разбива Атака, те имаха повече полза да имат добър партньор в политиката. Логично и редно е Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да подаде оставка, ако не вземе същия брой гласове на президентските избори. На този вот взе пет пъти по-малко гласове от изборите през 2006 година. В един момент той няма да има друг ход освен да подаде оставка. Разчитам, че мисията Атака ще може да продължи, в случай не стане, има и други идеи, загатна Капка Сидерова. Изборната кампания беше изпъстрена с грешки, а решенията се вземаха от Десислав Чуколов, Павел Шопов и Деница Гаджева.Гаджева беше съученичка на Митко, той трябваше да предложи млади и оправни хора в политиката и той я лансира заедно с Петър Хлебаров.Бях буфера, който да поема негативите в политиката. Названието сив кардинал ми звучи прекалено силно, но се занимавах с организацията на партията, призна Сидерова.

Последвайте канала на

Novini.bg
6951 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2012.02.05 | 22:28

8
сИГУРНО СИ Е НАМЕРИЛА ПОМЛАД ЕЗДАЧ, А СЬС СИГУРНОСТ И ПО БОГАТ. ТАКИВА СА ЗЛАТОТЬРСАЧКИТЕ ПЕПЕЛЯНКИ
sport4

2012.02.05 | 22:28

7
Тази капка добре ли е?Защо не ходи на психиатър!Поредната демонстрация на лошо възпитание и неблагодарност.Защо не беше поканен и Волен-така се прави,ама нали е бтв.......!
123

2012.02.05 | 22:28

6
Нека да види да види как преди 20 год.как е постъпила с "известния си бивш мъж".Вмомента също постъпва пак и с "известния си мъж".Много известна стана тая жена бе,пък и сина и също стана много "известен".
777

2012.02.05 | 22:28

5
gospoda balgari tova e naistina drama zachto priemate provala na edno semeistvo za nechto normalno nali politicite triabva da sa za primer. ako te ne mogat da se vladeiat i da misliat 4e po vagen e avtoritetat to ne mogat i da se spraviat i s politikata to i v bibliata piche 4e ako ne mogech da upravliavach sobstvenia si dom kak chte upravliavach v obchtestvoto.
документални www.star07.in

2012.02.05 | 22:22

4
Тая капка срам няма бе, като е толкова кадърна колкото се изкарва - да основе партия,вестник и каквото иска. Нищо не казва и за Слави Бинев, странна работа
borislav

2012.02.05 | 22:22

3
сега ще има бой за кокала
Anonimen

2012.02.05 | 22:22

2
Gledah tazi jenica sutrinta i si mislia kolko nisko moje da padne chovek za da izliza i da si obiasniava lichniq jivot po televiziiata, ne sam mnogo zapoznat no mislia che Siderov nito vednaj ne e govoril po adres na bivshata si jena..
Patriot

2012.02.05 | 22:22

1
Тези неща се случват постоянно с българските семейства така че да не го изкарват толкова голяма драма, така решил човека така направил, а колкото да излизаш и да ибясняваш колко лош е другия е меко казано долно..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини