Чочо милвал Мирослава, за да поиска подкупа

  • 14 януари 2012 16:06

  • 18627
  • 34
Чочо милвал Мирослава, за да поиска подкупа
© Интернет
Единият от похитителите на Мирослава – Стойчо Петров Стоев, е милвал момичето по главата, докато пишела писмото до близките си, в което обявява, че е отвлечена.

За да слуша девойката и да убеди роднините си да дадат искания подкуп от 250 000 евро, убиецът през цялото време я успокоявал с думите: “ Обещавам ти, че всичко ще бъде наред“. Само час по-късно обаче я удушили и заровили край пернишкото село Планиница. Това е признал 36-годишният Стоев пред разследващите малко преди да се самоубие в апартамента си в Перник. Той дръпва спусъка, докато антимафиотите извършвали оглед.

При разпита станало ясно, че истинският убиец на Мирослава е съучастникът на Стойчо – Марио Любенов – Заека. Именно той удушил девойката с метално въже, преди да я зарови край Планиница.

След като Мирослава написала писмото с трепереща ръка, бандидите го оставили в клетка № 10 на цирковата площадка в Перник. След това поели с жертвата към пернишкото село. Към 21,50 часа на 7 ноември 2011 г. под техен натиск момичето се обадило на сестра си Елеонора, за да й каже къде е оставено посланието. Десет минути по-късно Марио стегнал примката около врата на Мими, докато издъхне. След това престъпниците я съблекли гола, изкопали плитък гроб и я заровили. Дрехите хвърлили в контейнери, с надеждата да заличат следите. Заровили лопатата и кирката под моста на град Батановци.

След мистериозното изчезване на девойката, Стойчо спира да ходи в дома на Мирослава. На 9 ноември се засича със сестра й в полицията, но почти нищо не си казват. В началото на декември двамата отново се срещат в центъра на миньорския град. Виждайки Елеонора, Петров изстрелял: “Видя ли какво стана? Отнесе го този, който най-малко заслужаваше!“

Едва по-късно сестрата разбрала, че първоначално групата планирала да да отвлече брата на гаджето й – Йоан Андреев. В момента на умиление, младата жена извадила снимка на Мирослава и я показала на Стойчо. „Още щом я зърна, започна да плаче. Целият се тресеше от мъка. През сълзи каза : „Толкова е млада и хубава. Не е за вярване, че някой може да посегне на това дете. Милата ми Пижамка“. Така Стойчо наричал отвлечената и убита от него Мирослава Николова.

Междувременно днес стана ясно, че Марио Любенов - Заека бил заловен от полицията за печатане на фалшиви банкноти през месец март миналата година. Той си направил печатница за пари в жилището си в пернишкия квартал "Изток". Произвеждал фалшиви банкноти от по 5 и 10 лева с много добро качество, не по-лошо от оригинала.

Печатницата за банкноти била оборудвана с необходимата техника. Имало и хартия за печатане на банкнотите - менте и на другите фалшификати.

Печатницата за пари на Марио била открита случайно, когато той бил задържан за кражба на "Голф" , който се оказал с регистрационни табели на "Форд". При претърсване полицаите тогава намерили незаконно притежавана въздушна пушка с оптика и пластмасов пистолет - много добро копие на истински.

Дотогава Марио бил криминално проявен, но известен само с хулигански прояви.

Последвайте канала на

18627 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар

2012.03.03 | 22:32

34
Абе научете български най-после. Каква е тая статия? Какъв подкуп, лалви 5 лева? Казва се ОТКУП, малоумници вдебилени. И какви са тия глупости със самоубил се "от гузна съвест" престъпник? Всички знаем и сме виждали как арестуват куките. По очи, връзват хората на фльонга. А тоя с белезниците отпред. И защо е необходимо да присъства на обиска? Мястото му е в ареста, а не в дома му, за да може толкова удобно да се гръмне. И чак я галил по главата... колко милосърдно... А на обиска е достатъчно да присъства адвоката му и двама свидетели. Цялата работа смърди от километри. Нали се бяха чували с нея роднионите след отвличането, как е говорила, след като вече не е била жива? Според мен има замесени хора, чиято работа е да ни пазят, а не да ни отвличат и ся трият бясно следи. Останалият жив ще каже и че е марсианиец, ако трябва, защото вече знае, че може да се окаже самоубит и той. Хората в Перник, които са на място и предполагам се познават, ще стигнат сами до истината и тогава гледайте какво ще става. Това не може да продължава вечено. Може да бъдат лъгани част от хората много време, могат да бъдат лъгани всички хора за известно време, но не може да бъдат лъгани всички хора през цялото време. Бог да прости момичето и да накаже алчните изроди отнели живота му.
ИСТИНАТА

2012.03.03 | 22:32

33
ЗА МЕН ТИ ЗАЕК МАЛОУМЕН СИ НАЙ-КУХИЯ ЧОВЕК, НЕЩАСТНО ПРАСЕ ТАКОВА !!!
Aлександра

2012.03.03 | 22:32

32
Закакво този идиот ще удошава невинно момиче???Ако него го удошът какво ще му е??
Bg

2012.03.03 | 22:22

31
Горкото момиче си отиде без никаква причина,без да е направило нищо.Ох боже съпоставете се на майката и бащата на това момиче.Това е най-лошото Майка да погребе детето си.(пази боже).Почивай в мир,Мирослава. :(

2012.03.03 | 22:19

30
Добре бе, само на мен ли ми прави впечатление, че информацията, която дава полицията прилича на приказки от селски вечеринки ? Кой заподозрян ще вземе да разказва с такива подробности (които доста го злепоставят) на куките ! Даже и да е психопат пак ще си помисли как ще се представи, защото това ще се чете в съда и ще се отрази на присъдата му ! То беше: завел ги е, после: кучето е герой, после: свалени белезници по време на оглед ???? после: самоубийство на извършителя, който вместо да убие куките и да бяга се самоубива, после: сестрата е виновна... какво следва: детето е избягало в чужбина (основната версия на полицията в продължение на 2 месеца) после се е върнало и се е самоубило ? Допускам го, при толкова тъпи управляващи кой да измисли нещо логично ? Тая история яко смърди на полицейско участие !
LAZY

2012.01.15 | 17:48

12
Слушай какво. Ако не си дорасъл 8 или 10 години недей въобще да се напъваш и да се мъчиш да пишеш! Нищо не постигаш с шеметните си разбирания! На всичко отгоре къде си прочел за свалени белезници? Абе ти много голямо куко си бил бе! Вземи се скрий бе, шамандура куха! Полицията си върши работата. А ти се опитваш да ни вкарваш в некви филми и си мислиш, че можеш да манипулираш хората с абсурдните си глупави подозрения!

2012.01.15 | 15:36

7
Само на теб естествено. Ти живееш в някакъв филм и си далеч от действителността. Естествено, че истината е различна от това което се представя в медиите, защото е пречупено през виждането на журналиста и редактора за сензация. С подробности разказва човекът на когото все още му е останала съвест. Така, че дори самоубийството е логично. Как ще се представят мислят само закоравели престъпници и тези които са посъветвани от много известен адвокат. Човекът е оказвал съдействие и не е толкова странно ако се е самоубил с белезници. Да удушиш едно беззащитно момиче е едно, а да изпозастреляш няколко полицая пръснати из някакъв апартамент е съвсем друго нещо. Това го има само в американските филми. Да не забравяме, че полицаите са въоръжени и при първия изстрел ще го надупчат като швейцарско сирене. Най-лошото е че най-вероятно живееш във филма "На всеки километър". От там излизането е само с принудително лечение в специализирано заведение.

2012.03.03 | 22:15

29
Никъде досега не се споменава и едно свястно обяснение на похитителите- Защо детето е убито веднага след това?- Та това противоречи на всякаква логика,за отвличане с цел откуп........Наще пак осраха нещата,и сега се чудят каква простотия да съчинят за пред хората............Между другото само ще вмъкна че днес четох една интересна статийка,с много реална гледна точка относно Българския народ,според която ние сме единствената нация в Европа,заплашена реално от изчезване и то с много бързи темпове,благодарение на търпимостта ни- грааничеща с лудост!!!
bati Vesko

2012.01.15 | 15:36

8
kakvo drugo obqsnenie be moi??? 4oveka e priqtel na semeistvoto!!!! Nali 6te mu klucnat grucmula,kato razberat,4e e toi!!! Az pone bih go ubil s kef!!!!! Toz puk Zaeka - i toi!!! Tozi po4vam da go reja ot malkoto prust4e na kruka...dokadeto izdurji...bavno,bavno 6te go dqlkam!!!!!

2012.01.15 | 10:59

3
Дай някаква връзка към тази статия, интересно ми е
Az

2012.01.15 | 09:52

1
Nai prostoto obqsnenie: Otvlicaht q, iskat otkup, no tq gi razpoznava i ne im ostava drugo osven da q ubiqt.
..... ПАБЛО ЕСКОБАР.....

2012.01.16 | 16:26

28
СКАПАНИ БОКЛУЦИ ... ДАНО ТОЗИ ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА И ДА ГО ИЗНАСИЛВАТ ВСЕКИ ДЕН СКАПАНЯЦИ.... НЕКА МОМИЧЕТО ПОЧИВА В МИР!
ИСТИНАТА

2012.01.15 | 23:36

27
Сега кво луд ли ще го изкарате прасето кухо ! Пуснете го на тежка обработка ! Ако ми го пуснете с удоволствие бих му пробил кухата глава с пробой и тежка и мъчителна болка ! Дано някой ти даде да четеш, ако можеш де ! ОТ МЕН : НАРИЧАЙТЕ ГО ПРАСЕТО !!!
88

2012.01.15 | 23:36

26
ебати престъпника защо е бил на свобода а не в затвора.
asdasdasd

2012.01.15 | 20:34

25
zashto e trqbvalo da q sablichat gola shtom e sublechena gola znachi e iznasilena inache nqma drugo obqsnenie
Crowz

2012.01.15 | 12:50

5
100%

Добави коментар

Водещи новини