Съпругът убил изчезналата данъчна инспекторка във Враца

  • 13 януари 2012 06:09

  • 10516
  • 8
Съпругът убил изчезналата данъчна инспекторка във Враца
©

Разкрито е убийството на данъчната служителка във Враца, съобщи пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.

От момента на заявяването на изчезването на жената от съпруга й, са проведени оперативно-издирвателни мероприятия и е работено по всички възможни версии. В една от версиите е бил заподозрян и съпругът на изчезналата данъчна служителка. При проведено събеседване в Института по психология на МВР, и проведен полиграфски тест, съпругът е направил пълни самопризнания. Той е бил изключително ревнив и най-вероятно това е причината за зверското убийство.

Сред неговите самопризнания е посочил и мястото, в което е извършено убийството, и е изоставен трупът. Заради дивите животни обаче от останките не е останало почти нищо освен черепа на жената. В момента там се водят процесуално-следствени действия. На посоченото от извършителя място, трупът е намерен, в близост до Враца.

Работата по случая продължава заедно с Окръжна прокуратура Враца.

Последвайте канала на

Novini.bg
10516 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Вики

2012.01.23 | 15:45

8
Познавах тази жена като служител. Беше една от малкото внимателни и добри хора. Жалко е че си е отишла по този нелеп начин. Нека душата и почива в мир.
h

2012.01.13 | 20:12

3
samo pobarkani hora. samo psihopati. edna dobra novina nqma samo vlizash v nqkoi sait i full s LO6i novini za ubiistva iznasilvaniq i t.n ebasi skapanata darjava ebasi skapanite hora
Буко Баламата

2012.01.14 | 19:33

7
Made in BG. Враца, Перник и кв. Люлин в София са убежище на най - големите измекяри в страната...
Ivan

2012.01.13 | 22:18

6
To si beshe jasno
batko vi

2012.01.13 | 20:13

4
тоя народ съвсем се е побъркал вече. не минава и ден без да станат някакви ненормални и изродски неща. Почвам вече много да се притеснявам от ситуацията в която живееме. мисля че трябва да се направи нещо по въпроса, само дето незнам какво точно, има обаче лекари, психолози и специалисти, който според мен трябва да започнат да работят по въпроса и да се види в какво се корени тази идиотяина дето живеме в нея...

2012.01.13 | 22:17

5
Да... започва да става ежедневие! А случаите които не стигат до пресата? Добре че поне премиерчето , вземе та изръси някоя простотия, че обществото да обърне внимание !

2012.01.13 | 20:12

2
Ако искаш да ти подскажа изхода..........Бягай колкото можеш по далече от тая държава и не поглеждай назад !!! Защото това се случва сега,а децата които растат в момента,в такава обстановка- ще са много по зле психически..........Ако продължава така,(а аз съм сигурен че промяна няма да има)след 10 години това тук ще са добрите новини.....................И хич да не ми се пенят сега псевдонационалистчета................. Раницата и по далече от тая малоумна сбирщина от говеда........Всички ще си останем с тая вродена уродливост заради която обвиняваме другите,просто в друга държава по рядко се проявява,заради редица фактори.В България т сега започва да изплува истинското лице на Българина,такъв какъвто е в действителност...........За история не ми говорете,50 човека -кадърен народ не правят,та ако ще и 1000 да са,на фона на 6 милиона изроди.На който му е кеф да трепе деца, старци и тнт.- нека си стои в тая кофа с лайна. Не е нужно да си умен,за да разбереш каде е грешката.Айде със здраве на всички.

2012.01.13 | 15:13

1
що не пишете нещо за тъпите пoлицаи

Добави коментар

Водещи новини