Сестрата на Мирослава: Убеждаваха ме, че сестра ми пие коктейли в Германия

  • 12 януари 2012 16:15

  • 7486
  • 2
Сестрата на Мирослава: Убеждаваха ме, че сестра ми пие коктейли в Германия
©

Сестрата на убитата Мирослава Николова от Перник още не може да повярва, че момичето е било убито.

“Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното“, през сълзи споделя сестрата на убитата Мирослава – Елеонора.

17-годишната спортистка бе намерена заровена под мост в град Батановци. За изравянето на тялото са използвани тежки машини и куче от червения кръст. Мирослава е била удушена от Стойчо Петров – Чочо, който е близък на семейството и от още един семеен приятел. Днес преди обяд Петров се самоуби пред очите на полицаите.

Чочо е семеен приятел. След като изчезна Мирослава, той идваше в дома ни, беше загрижен и оказваше съдействие на полицията“, обясни Елеонора.

Майката на Мивослава разказа пред bTV, че е намирала бележки на колата си от Чочо, които са били до Елеонора, но никога не ги е давала на дъщеря си, защото не е искала тя да се среща с престъпник.


Сестрата на убитото момиче заяви също, че в деня, когато изчезнала Мирослава се обадила по телефона и казала плачейки, че е отвлечена и че са замесени полицаи. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пък призова семейството да се извини на полицията, защото МВР е работило неуморно по случая.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Онзи

2013.12.17 | 15:16

2
Какво става с нашата нация? До кога разни откачалки ще ни тероризират, грабят , убиват нас нормалните беззащитни хора? До кога??? След като държавата не може или не иска да ни защити е редно ние да се защитим. Няма да открием с това топлата вода.

2013.12.17 | 15:16

1
ПОКЛОН ПРЕД МИРОСЛАВА.. nqmam dumi :X

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини