Как да разпознаем знаците на съдбата

  • 12 януари 2012 09:34

  • 5605
  • 2
Как да разпознаем знаците на съдбата
©

Ако можете да разпознавате магическите знаци и предупрежденията, които получавате, ще бъдете готови за успехи и ще владеете всяка една ситуация. Важно е да можете да анализирате знаците, пише sanovnik.bg.

Ако например сте се запътили за важна среща и по пътя си видите човек с празна коф
а, най-вероятно няма да обърнете внимание на това, а после ще се чудите защо срещата е била неуспешна.

В случая е трябвало веднага да отложите срещата, тъй като празната кофа е знак, че ще ви сполети неуспех. Ако се стягате за пътуване и изведнъж чуете крясък на врана, отложете пътуването.

Враната и бухалът са магически птици, с крясъка си те предричат нещо неприятно. Ако не можете да отложите пътуването, бъдете нащрек, защото ще се случи нещо наистина неприятно.

Ако сте на гости или на празник и докато хапвате, се задавите или при излизане от помещението дрехата ви се закачи някъде, това е знак, че скоро отново ще се върнете тук.

Ако в дома ви нещо започне да скърца – вратите или паркетът, това е лош знак, който предвещава финансови трудности. Веднага отстранете причината за скърцането.

Ако срещнете просяк с пълна торба, това предвещава щастие и богатство. Ако срещнете просяк с празни ръце, това предвещава финансови загуби през деня.

Действието на някои знаци може да бъде предотвратено. Ако на улицата видите монета, която е обърната нагоре с картинката, а не с цифрата, това е добър знак.

Ако монетата е обърната нагоре с цифрата, трябва да се остави, тъй като ако я вземете, ще си навлечете финансови неприятности.

Ако докато шофирате, пътя ви пресече черна котка, отбийте, излезте от колата, три пъти я обиколете по посока на часовниковата стрелка и продължете пътя си.

Според специалистите, които се занимават с изследване на тези феномени, трябва сами да открием какво се опитват да ни кажат висшите сили. Малките предупреждения не се отличават с нищо.

Например спъваме се няколко пъти – това е знак, че скоро може кракът ни да пострада. Когато се случват няколко повторения на една и съща ситуация, макар и да е съвсем безобидна, това е опит да ни кажат – престани да го правиш, за да не загазиш.

Учените смятат, че всички хора, които срещате на пътя си, носят някакво послание за вас. Колкото и да е странно, те носят със себе си отговори на ваши въпроси, които се опитвате отдавна да разгадаете.

Случайните разговори с непознати могат да разкрият невероятни неща пред вас. Затова се вслушвайте в думите, които чувате от непознати хора и се опитайте да разкодирате посланието, което е насочено към вас.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5605 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
потребител

2012.01.31 | 15:19

2
Мхм, ясно...и докато си обикалям колата 3 пъти по посока на часовниковата стрелка сигурно и фактът,че виждам как крадец сяда на шофьорското място и отпрашва с колата ми също е някакъв вид знак...о, или свъщност това се случва тъкмо защото черна котка ми е пресякла пътя...сега ми се изясниха нещата! Що за глупости!!!
aneliq

2012.01.23 | 11:26

1
А енергийните вампири като срещнем,как да ги разпознаем

Добави коментар

Водещи новини