Бойко Борисов: Ако не става с шкурката, почвам с триона

  • 12 януари 2012 08:10

  • 8347
  • 28
Бойко Борисов: Ако не става с шкурката, почвам с триона
© Булфото

Приключихме темата с Андрей Иванов. Той каза в интервю, че аз нося отговорност за партията. Аз прецених, че той създава напрежение в партията, независимо дали са верни слуховете около него или не.

Това каза в сутрешния блок на БНТ министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът обясни, че няма време да се занимава с кой какво казал, или рекъл, при положение че има толкова много задължения. „Проверил съм Андрей Иванов детайлно”, каза той и коментира изказването на Жельо Бойчев относно Общинската банка защо тя не е станала на Общината и каза, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е бил близък с Ковачки и за това усилията на ГЕРБ са ударили на камък да се върне контролът на Общинска банка на Общината.

„Когато заехме властта в България, си върнахме общинската банка. Андрей Иванов го оставих заедно с колегата Цветанов и му казах, че не искам върху Цветанов да пада и сянка. В момента оставането му в СОС пречи на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и на нашата работа. Казах му, че има право да остане, то това няма да е добре нито за него, нито за Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, нито за партията, нито на групата”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По темата за исканите от опозицията предсрочни избори премиерът заяви: "Колкото по-скоро има предсрочни избори, толкова по-добре за Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Видяхте какво направиха с Цанков камък, с Водното огледало. Още ходя след тях да им оправям безобразията и да им плащам дълговете". Борисов каза, че не се среща с лидера на ДПС.

Помолен да коментира изказването си, че е изгладил разногласията между Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на с "голямата шкурка", Борисов каза: "Имам различни шкурки за различни ситуации. Ако не става с шкурката, почвам с пилата, с триона и т.н.". Той посочи, че хората са гласували голямо доверие на ГЕРБ и не може междуличностни конфликти да пречат на усилията то да бъде оправдано.

Попитан защо не е отишъл на първото заседание на парламента вчера, Борисов отговори, че е бил на заседание на Министерския съвет. "Вие като фен на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ми кажете той колко пъти е бил в Народното събрание - най-много един-два пъти. Аз имам друга работа, ако исках да съм депутат, щях да стана и да ходя на пленарни заседания", заяви министър-председателят.

Той каза, че не иска да си губи времето да дава оценка на мандатите на президента. "Такава оценка се прави от народът и историята", добави той, като все пак каза, че Първанов си е свършил работата, като е изпълнил мандатите си.

Премиерът съобщи, че до три седмици ще стане ясно дали ще строим АЕЦ "Белене", но отказа да каже предварително какво ще бъде решението, тъй като текат консултации. Той каза, че ще предложи да се изравни броят на дните отпуск в частния и държавния сектор, тъй като в държавния сектор има много хора с много натрупани дни отпуск. "Ако си музикант и не свириш два месеца, ще забравиш да свириш", каза Борисов.

Той заяви, че се надява на подкрепа в парламента за промяна на Конституцията заради Пакта за финансова стабилност.

“Проблеми в кабинета няма, няма да сменям министри, и в ГЕРБ лобита няма. Елен Герджиков не е човек на Андрей Иванов. В София само Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска се ползва с моето доверие, тя прави метрото, а през лятото ще открием новите линии на най-големия проект, който сме правили в столицата. Ако в парламента има лобита на вицепремиерите, къде е моето лоби. Затова направихме и рокади по места и хората са перфектно подбрани от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ако има проблем, нека всеки да бъде така добър, да носи отговорност сам”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 


Последвайте канала на

Константин Тодоров
8347 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Дедо Йоцо

2012.02.16 | 08:41

28
Тиквата се доказва като най-страшното недоразумение, заемало премиерския стол у нас в следосвобожденската ни история! Такова чудо не може да се види и в централна Африка, нито в режимите в Южна Америка или югоизточна Азия! Когато Тиквата говори, планетата ни забавя своя ход около слънцето и се заслушва, несвикнала на такива звуци, а останалите планети от системата разстройват орбитите си и в резултат галактиката вече не е същата...Гледах снощния репортаж от разкопките на магистралата- Бакъмска се опита да обясни на австралопитека, че зимен терен за археологията е като горещ юлски следобед за сладоледа във фунийка, но разбира ли ти Тиква от дума? Насреща си г-жа Бакъмска видя единствено натурално малоумие и космически гьонсуратлък, чу лекция за "калорифери и палатки", а накрая беше наградена и с едва прикрита попържня от управника на държавата. Тиквата се оплете в собствения си словесен онанизъм и в резултат се изнерви за пореден път на земля и небо, на звер и природа така, че замалко да го отнесат дори угоднически настроените "журналисти", пърхащи около него като пеперудки около нощен огън. И това е едва преполовения мандат на мутрите, какво ли още има да видим, и най-вече какво ли има да чуем от липсващото звено между маймуната и човека?
\/

2012.02.16 | 08:40

27
Или няма такова падение като на тоя- да се опитва да замазва простата истина, че е тъп, като се прави на гросмайстор и си наглася партия срещу 10 годишно дете. Или това е друга проява на борчески цинизъм и хумор.

2012.01.13 | 20:54

26
Браво на Бо-бо и на всички глупаци които го избраха , изказването му за пореден път ме убеждава колко овчедушен народ сме . Властта ни граби и смазва по всевъзможни начини , а ние ги търпим ...
kkk

2012.01.13 | 12:11

25
Шкурки ,триони, калорифери .Само това му ражда главата.
oleboje

2012.01.13 | 12:11

24
Да си събира лентичките и да им си се кефи, нищо че нацията ни е най-зле в Европа и по зле от голяма част от Африканските държави ама иначе се гордеем. Превърнахте народа в роби, работим за нищо дано се задавиш и умреш от лакомия
sifkb

2012.01.13 | 12:11

23
Разбери бе,не си интересин с тези си изказвания,а само се излагаш.Мутренските простотии край нямат.Големи неща обещаваше,а фактически се извърна от обещанията си,също както много други.
.

2012.01.13 | 12:11

22
samo taka Boiko

2012.01.13 | 02:35

21
ТИКВО нещастна,путката задремала фандъкова не прави метрото,метрото се прави от РАБОТНИЦИ.Парите за метрото не ги дава задремалата путка от своя джоб,за да казваш че тя го строи.Страхлив помиар,защо така не говориш на престъпниците,защото те е страх.Нещастна мутренска подлога.
Свилен

2012.01.13 | 02:34

20
Бойко, тези ваши селски номерца няма да минават вечно!!! Ти само одобри и подпиши за шистовия газ, пък после ще видиш чия глава ще намериш в леглото си!!!

2012.01.12 | 13:52

5
Виж държавен вестник-бр 47 от 21.06.2011 за решение на министерски съвет №427 от 16.06. за издаване на решение за проучване и търсене .............и т.н.
dan

2012.01.13 | 02:34

19
Този човек няма ли най-накрая да се залови с някаква работа.Спокойно Бойко уверихме се в нечовешката ти сила и скрития ти потенциал да даваш изявления, айде време е вече да ходиш на паша да поработиш и ти малко като нас студентите,давай,давай не се притеснявай

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини