Общинари: Елен Герджиков е марионетка на Андрей Иванов

  • 11 януари 2012 08:40

  • 2442
  • 1
Общинари: Елен Герджиков е марионетка на Андрей Иванов
©

ГЕРБ обслужва олигархията и мачка конкуренцията. Така коментира рокадата на председателския пост в СОС Атанас Атанасов от ДСБ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г управлява столична община и ако някой от мишките по-долу си помисли, че може да управлява си заминава. Причината Андрей Иванов да си тръгне е политико-икономическите интереси и накъде отиват паричните потоци, предположи Атанасов. Това е имитация на безкомпромисност от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Човекът на Андрей Иванов, който оглавяваше столичния автотранспорт подаде оставка, но Лукойл ще продължава да зарежда столичният автотранспорт.

Общинският съветник от БСП Жельо Бойчев потвърди, че паричните потоци са причина за рокадата. Андрей Иванов е свързан с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа покрай имотните скандали. Бившият председател на СОС беше уличен, че е собственик на десетки имоти. Той обясни притежанието на част от тях с наличието на 120 години трудов стаж от цялото му семейство. ГЕРБ имайки мнозинство в СОС не може да управлява тази власт, може само да консумира. Как преди три месеца Андрей Иванов отново беше избран за председател на СОС, а сега подава оставка, недоумява Бойчев.

В Столична община продължава да доминира политиката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, категоричен е червеният общинар. Андрей Иванов ще продължи да взима решенията в София – всяко кадрово решение, всичко свързано със Софийски имоти и Общинска банка ще бъдат вземани от бившия вече председател на СОС Андрей Иванов. Няма да има промяна в общината, убеден е Бойчев

Последвайте канала на

Novini.bg
2442 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хе хе хе

2012.01.11 | 10:37

1
хе хе хе - присмял се хърбел на щърбел! Щото при вас не беше същото, щото и тогава и сега за да си в нечия листа трябва да си нечия марионетка, че кой ще пусне честен човек на такъв пост- нали веднага или ще го пребият ,или директно ще го гръмнат! За 20 год.мафиотизация на страната и нравите за съжаление ще са необходими сигурно 5пъти по толкоз за нормализирани на положението

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини